Bloghopper
Image default
Auto’s en Motoren

Goedkoop auto leasen

Wil jij een nieuwe auto rijden, maar het je niet de financiële middelen tot je beschikking om een nieuwe auto te gaan uitzoeken bij de plaatselijke dealer? Dan is goedkoop auto leasen wellicht een goede optie voor jou. Een auto leasen kan onder verschillende voorwaarden en je hebt de keuze uit meerdere leasesoorten. In veel gevallen kan je direct in een heel nieuwe auto stappen zonder dat je een grote investering hoeft te doen. Het kan zijn dat de auto tijdens de leaseperiode jouw eigendom is, maar het kan ook zijn dat deze eigendom blijft van de leaseonderneming waar je leasecontract loopt.

Goedkoop auto leasen voor lange tijd

Je bent bij lease het meest voordelig uit als je kiest voor een lange leasetermijn. Dit betekent dat Short Lease als leasevorm voor jou al afvalt wanneer je voor de goedkoopste maandtermijn wilt gaan. Bij Short Lease ga je voor een korte periode, tot maximaal één of twee jaar, een leasecontract aan. Juist omdat de periode kort is betaal je meer per maand. Wil je goedkoop een auto leasen, dan kies je dus voor een zo lang mogelijke leasetermijn. Bij de ene leaseonderneming betekent dit een contract voor vier jaar, maar bij de andere maatschappij zijn er ook weer opties tot het leasen voor de duur van vijf jaar. Dit is per onderneming verschillend.

Tweedehands leasen

Het is ook een goede optie om te kiezen voor een leasecontract bij een occasion. Een tweedehands auto leasen levert je financieel voordeel op, en dit voordeel kan zeker aantrekkelijk zijn. Het is dan zeker niet zo dat je een auto van een jaar of tien oud gaat leasen. Vaak zijn deze occasions slechts enkele jaren oud en goed onderhouden, waardoor je nog altijd kunt profiteren van de nieuwe uitstraling en de uitstekende kwaliteit van de auto

http://www.goedkoopautoleasendirect.nl/