Bloghopper
Image default
Auto’s en Motoren

9x handige motorfiets accessoires voor onderweg

Wil jij jezelf nou volledig voorbereiden op een heerlijke rit op je motorfiets? Ga dan niet de deur uit voordat je deze motorfiets accessoires hebt aangeschaft. Zoek je een cadeau voor een motorliefhebber? Ook dan zijn onderstaande motorfiets accessoires een aanrader.

1. Beenkleed

Om ook tijdens de koude winterdagen te genieten van een ritje op je motorfiets, is het aanschaffen van een beenkleed essentieel. Het beenkleed speciaal geschikt en veilig voor gebruik op een motorfiets en is volledig waterdicht, zodat je benen lekker warm blijven tijdens de rit.

2. Toolrol

Je weet maar nooit wat je te wachten staat onderweg. Wees daarom voorbereid op alles met een handig gereedschapstasje.

2. Spiegel reiniger

Het schoonhouden van je motorfiets spiegels is ontzettend belangrijk om veilig te blijven rijden. Met een kleine vizierreiniger op zak, houd je je spiegels altijd blinkend schoon.

3. Stuurkappen

Dankzij hoogwaardige stuurkappen houd je je handen ten alle tijden warm en droog tijdens elke rit.

4. USB motor oplader

Ga altijd met een opgeladen telefoon op stap dankzij een Dual USB motor oplader.

5. Stash Organiser

Met een Stash Organiser, kun je eenvoudig al je waardevolle spullen tijdens je rit meenemen en veilig opbergen, zonder dat deze in de weg zitten.

6. Drukmeter

Om te controleren of de banden van je motorfiets in de juiste staat zijn om mee te rijden, is het hebben van een drukmeter op zak ontzettend handig om waar dan ook de spanning op je banden te meten.

7. Telefoon houder

Tijdens de rit neem je uiteraard je telefoon mee. Dankzij een waterdichte telefoon houder, kun je deze tijdens elke rit veilig meenemen.

8. Reflectievest

Het verstandig om altijd een reflectievest bij je te hebben, tijdens een rit op je motorfiets. Dit komt vooral goed van pas wanneer je motorfiets onderweg pech ervaart. Uiteraard is het dragen van een reflectievest een goede optie, wanneer je tijdens de late avonduren nog een veilig ritje wilt maken.

9. Kettingspray

Rijden met een stroeve ketting is natuurlijk niet bepaald veilig. Daarom een flesje kettingspray met PTFE formule een van de onmisbare motorfiets accessoires om op zak te hebben.