Bloghopper
Image default
Auto’s en Motoren

Sleep binnen 1 dag het CBR theoriecertificaat in de wacht

Wil jij binnen nu en enkele weken het CBR auto theoriecertificaat behalen? Heb jij van vrienden, familieleden, kennissen of via via gehoord dat je nu op een eenvoudige manier de theorie in 1 dag kan aanleren en op dezelfde dag kunt slagen voor het theorie examen? Klopt, dat kan via Gelijk Geslaagd! Wij, Gelijk Geslaagd, helpen jou bij het in de wacht slepen van het CBR theorie certificaat binnen 1 dagje.

Iedereen kan bij ons slagen

Iedereen kan met onze hulp binnen 1 dag slagen voor het best wel lastige auto theorie examen. Ook mensen met concentratieproblemen, faalangst of dyslexie slagen door ons probleemloos in 1 keer. We vertellen dan ook met trots dat ons slagingspercentage boven de 95% ligt, iets waar wij natuurlijk enorm blij mee zijn. Niet zozeer voor ons, vooral voor onze cursisten. Want niets is leuker dan allemaal cursisten met blije gezichten de examenzaal uit te zien lopen omdat ze te horen hebben gekregen dat ze geslaagd zijn. In 1 keer. Zonder wekenlang ploeteren, zwoegen en zweten. Gewoon binnen 1 dag.

Minimale leeftijd 17 jaar

Vanaf 17 jaar ben je bij ons welkom om een theoriecursus te komen volgen. Het volgen van een theoriecursus kan op verschillende locaties, je kan onder andere kiezen voor de theoriecursus Amsterdam, theoriecursus Den Bosch, theoriecursus Westland en vele andere.

Als je geslaagd bent voor het theorie examen ontvang je een theorie certificaat. Deze is anderhalf jaar geldig. Lekker lang dus. Let wel op: wanneer jij al op jonge leeftijd het certificaat haalt (17 jaar) moet je er met je rijlessen natuurlijk wel een beetje de vaart in houden. Want binnen anderhalf jaar zul je moeten slagen voor het praktijkexamen. Lukt dit niet binnen deze tijd dan moet je je theorie examen opnieuw maken, dat zou wel heel erg zonde zijn natuurlijk.

Zien we jou ook binnenkort op één van onze locaties om alles te komen leren over de verkeersregels, verbod- en gebodsborden, regels en wetten en verschillende verkeerssituaties? Inschrijven doe je simpelweg via onze website (gelijkgeslaagd.com) en is binnen een paar minuten gepiept.  

https://www.gelijkgeslaagd.com/