Bloghopper
Image default
Mode en Kleding

Perfecte gelegenheden om een avondjurk te dragen

We zijn allemaal opgegroeid met het luisteren naar sprookjes over mooie prinsessen in een prachtige avondjurk. Denk aan Assepoester! Het maakt niet uit hoe oud je bent, die kinderdroom zal altijd in je geheugen gegrift blijven.

 

Als je een beroemdheid bent of als je tot de high society behoort waar black tie-evenementen of red carpet-evenementen bijna elke dag plaatsvinden, hebben avondjurken misschien een vaste plek in je garderobe. Maar voor anderen zijn er maar heel weinig gelegenheden waarbij men de kans krijgt om de avondjurken te dragen – prom night, bruiloften, een chique bal of een romantische vakantie-avond. Dit is precies vanwege het feit dat we niet in de 18e eeuw leven – de eeuw van toga met piepgeluiden! Ook hebben we de neiging om glamour te compromitteren voor dagelijks comfort. Maar zo nu en dan is het leuk om gewoon ons haar neer te laten en te genieten van de glorie in een prachtige avondjurk. Avondjurken werden altijd als super duur beschouwd. Laat dit je niet ontmoedigen, want er zijn veel goedkope opties voor toga’s beschikbaar. Psst, tegenwoordig kun je ze ook huren!

Dus waar kun je precies een avondjurk dragen zonder je een vreemde te voelen?

Naar het theater – Oh nee, we hebben het niet over het dragen van jurken naar films. Maar je zou hetzelfde kunnen dragen voor musicals of opera of zelfs theatrale uitvoeringen. Meestal worden theatervoorstellingen in de late avonden uitgevoerd en kunt u door de sfeer rond op uw feestelijke best worden. Trouwens, het kiezen van een lange jurk voor het theater is een slim idee, omdat je daar niet veel hoeft te bewegen of te dansen of te lopen. Daarom kunt u genieten van een ontspannen, zalige avond gewoon zitten en genieten van de uitvoering. De ambiance zal zeker bijdragen aan uw glamourquotiënt!

 

Fotoshoot – waarom geen fotoshoot maken in de krankzinnige wereld van selfies? U hoeft geen model te zijn om er een te hebben! Je kunt een fotograaf inhuren of een studio binnenlopen en een jurk kopen of verhuren. Het is niet zo duur als je denkt dat het zou zijn. Met een beetje fantasie kun je je fotograaf ertoe brengen om je in elk personage van je keuze te veranderen. Af en toe een beetje verwennerij en verwennerij zullen geen kwaad, afgesproken?

 

Je verjaardag– Welke betere gelegenheid om een ​​jurk te dragen dan je verjaardag! Je bent jarig en je verdient het om er op je best uit te zien. Waar u ook naartoe gaat voor uw verjaardagsfeestje, of het nu een restaurant, nachtclub, park, bioscoop of zelfs bij u thuis is, uw verjaardag is allesbehalve gewoon. Dus waarom geen avondjurk? Dus loop lang in een elegante avondjurk en voel je als een filmster.

 

Gemaskerde bal of Halloween- of kostuumfeest – Als er een feest is met kostuums of een gerelateerde gemaskerde vakantie zoals Halloween, is dit misschien je kans om de avondjurk te dragen. Ontdek het thema van het feest en kies een jurk die het meest geschikt is voor de gelegenheid. Je kunt zelfs improviseren en extra elementen toevoegen om je outfit leuk en uniek te maken!

 

Helaas zijn er maar weinig gelegenheden en plaatsen waar we vandaag de avondjurk kunnen dragen. Maar dat is de reden waarom de moderne mode sommige elementen uit de opzichtige avondjurk heeft overgenomen en heeft toegepast op onze dagelijkse stijl. Laten we teruggaan naar de jaren 50 en 60 toen midi-jurken zo in zwang waren. Ze zijn geweldige alternatieven voor de avondjurk en kunnen worden gebruikt voor de casual of feestelijke look en zelfs voor extra speciale evenementen. Een ander alternatief voor de avondjurk is de maxi-jurk. Er zijn zoveel soorten maxi-jurken die er zijn. Ze hoeven niet altijd lang te zijn of versierd met strass steentjes. Er zijn eenvoudige, causale maxi-jurken die geschikt zijn voor een wandeling of brunch met familie of cocktails met vrienden.

 

Hoe dan ook, als je nog steeds teleurgesteld bent dat er niet veel gelegenheden zijn om de avondjurk en galajurken te dragen, onthoud dan dat dames van koninklijke tijden het altijd moesten dragen en het was hun dagelijkse stijl. Zo makkelijk was het niet! Maar vandaag hebben we een enorme keuze aan stijlen en je kunt je nooit vervelen. Veaul Dus bewaar de avondjurk voor dat speciale evenement.

https://www.veaul.com/