Bloghopper
Image default
Auto’s en Motoren

Snel jouw auto of mobilhome verkopen? Dat doe je zo!

In het leven is het een kwestie van komen en gaan. Je hebt bijvoorbeeld jaren geleden een nieuwe auto gekocht, maar daar ben je mogelijk op dit moment niet meer al te blij mee. In dat geval kun je maar beter afscheid van de auto nemen; je leeft immers maar één keer.

Hoe je jouw auto zo snel mogelijk kunt verkopen? Daar vind je in dit artikel enkele handige tips voor. Deze tips hebben niet alleen betrekking op de verkoop van een auto, maar óók de verkoop van een mobilhome.

Tip 1: maak gebruik van ikwilvanmijnautoaf

Allereerst is het advies om gebruik te maken van de diensten van Ikwilvanmijnautoaf.be. Bij deze partij kun je jouw auto of mobilhome aanmelden, waarna meerdere opkopers een bod uit kunnen brengen. Deze bedragen zijn reëel en de koop kan vervolgens snel afgehandeld worden. Via deze partij is het dan ook mogelijk om binnen enkele dagen jouw auto of mobilhome te verkopen.

Tip 2: verwacht niet de hoofdprijs

Ten tweede raden we je aan om niet direct de hoofdprijs voor jouw auto te verwachten. Met name als de auto (of mobilhome) deukjes en krasjes heeft, ga je hier de hoofdprijs niet meer voor ontvangen. Dat is overigens ook het geval als de auto of mobilhome technisch niet meer in orde is. Heb je een auto die echt helemáál perfect is? Dan kun je je afvragen of het wel verstandig is om jouw auto te verkopen.

Tip 3: was jouw auto of mobilhome goed

Ook is het aan te raden om jouw auto of mobilhome even goed te wassen. Bij het maken van een online advertentie is het wel zo prettig als jouw auto of mobilhome er glimmend bij staat. Dit roept in ieder geval direct een goed gevoel op bij potentiële kopers.

Tip 4: bewaar je geduld

Wil je jouw auto of mobilhome verkopen? Dan wil je dit waarschijnlijk zo snel mogelijk doen, maar bewaar wel altijd jouw geduld. Mocht je ongeduldig worden, ga je mogelijk jouw auto of mobilhome voor een veel te laag bedrag verkopen. Bewaar daarom altijd jouw geduld; uiteindelijk behaal je daar het meeste ‘succes’ mee!