Bloghopper
Image default
Auto’s en Motoren

De verschillende types parkeerbeugels: welke is het beste voor jouw stad?

Wat is een parkeerbeugel? 

Als u goed om u heen kijkt, ziet u ze in dorpen en steden steeds vaker in het straatbeeld verschijnen: neerklapbare parkeerbeugels. Parkeerbeugels horen, net als bijvoorbeeld boombanken of lantaarnpalen, tot het standaard straatmeubilair dat in steden en dorpen te vinden. Maar wat zijn neerklapbare parkeerbeugels precies? En wat heeft u als gemeente aan dit type straatmeubilair? Wat zijn de voordelen van neerklapbare parkeerbeugel voor de lokale overheid?

Wat is een parkeerbeugel precies?

Een neerklapbare parkeerbeugel is een verzinkt metalen apparaat, dat voorzien is van een krachtig metalen frame dat uitgeklapt kan worden. Dit kan op afstand gedaan worden, met afstandsbediening, maar ook handmatig. Door gebruik te maken van een parkeerbeugel, bepaalt u wie er wel en wie er niet gebruik mag maken van de betreffende parkeerplaats. De parkeerbeugel kan automatisch of handmatig op slot worden gedaan, zodat onbevoegden niet op de betreffende plek hun auto neer kunnen zetten. Sommige parkeerbeugels zijn voorzien van handige reflecterende opdruk, zodat ze goed zichtbaar zijn. Ideaal toch, zo’n neerklapbare parkeerbeugel?

Een neeklapbare parkeerbeugel is bruikbaar op elke type ondergrond

Een van de grote voordelen van kwalitatief goede neerklapbare parkeerbeugels is dat ze bruikbaar zijn op elk type ondergond. Zo kunnen ze in het asfalt geplaatst worden, maar ook in een stenen straat of in betonvloeren. Als gemeente hoeft u dus niet bang te zijn dat een parkeerbeugel niet bruikbaar is in een bepaald gebied.

Diverse soorten neerklapbare parkeerbeugels

Qua soorten is er keuze qua parkeerbeugel. Zo kun u kieen voor een driehoeksvariant van rvs, maar ook voor parkeerbeugels in de vorm van een halve ovaal. Bekijk eens de collecite van een parkeerbeugelspecialist en laat u verrassen door de opties die er zijn.

Een neerklapbare parkeerbeugel is goed betaalbaar

Zoekt u voor uw gemeente, dorp of stad een voorraad sterke en betrouwbare parkeerbeugels? Dan valt er genoeg te keizen voor een aantrekkelijke prijs. De moderne generatie parkeerbeugels is goed te betalen. Zeker als u meerdere parkeerbeugels ineens koopt, kunt u deze voor een aantrekkelijke prijs in de wacht slepen. Bezoek nu de website en kijk wat er allemaal mogelijk is! U zult verbaasd zijn over de mogelijkheden die wij te bieden hebben op het gebied van parkeerbeugels, maar ook als het gaat om boombanken of andersoortig straatmeubilair.