Bloghopper
Image default
Gezondheid

Een ooglidcorrectie

In de wereld van de plastische chirurgie vindt er veel beweging plaats. De technologieën in de cosmetische wereld worden continu verbeterd. Zo zijn er bijvoorbeeld zijn ingrepen die voorheen altijd met een operatie werden gedaan waar vandaag de dag niet eens een mes aan te pas komt. De drempel voor een behandeling wordt daardoor steeds lager en lager. Het blijkt uit recent gepubliceerde cijfers dat mensen de keuze voor een ingreep veel vaker niet doen omdat ze dan onder narcose moeten worden gebracht. Het gaat dan om de grotere ingrepen zoals een borstvergroting of liposuctie.

Omdat de cosmetische wereld steeds groter en groter wordt en constant aan verandering onderhevig is zie je steeds meer nieuwe trends en ontwikkelingen. Een van deze trends is de ooglidcorrectie waar geen operatie bij nodig is. Een van de populairste behandelingen is tegenwoordig de bovenooglidcorrectie. Veel mensen hebben last van hangende bovenoogleden en om  deze reden willen ze dat graag veranderen. Je kunt met hangende oogleden meer druk gaan voelen op je ogen. Dit kan vermoeidheid veroorzaken of zelfs pijnlijke ogen. Uiteraard wil je dit voorkomen, in dat geval kan een ooglidcorrectie jou uitkomst bieden. De ingreep zonder operatie wordt gedaan met een laser, deze voel je gelukkig bijna niet. Er zijn wel gevallen op te noemen waarbij je het beste voor de operatie kunt kiezen. Als je zelf twijfelt raden wij aan om naar een kliniek te gaan om je te laten inlichten of online ooglidcorrecties ervaringen op te zoeken. Je vindt hier ook vaak foto’s van ooglidcorrecties voor en na van mensen die het al eerder hebben gedaan.

Er zijn gelukkig in Nederland erg veel verschillende klinieken waar je tussen kunt kiezen. Je kunt zoeken op meerdere kenmerken zoals prijzen, geografische ligging of misschien laat jij je liever leiden door eerdere ervaringen van mensen. Ga in ieder geval altijd naar de kliniek met een hoge waardering en waar jij zelf ook veel vertrouwen in hebt.

 

https://faceland.nl/