Bloghopper
Image default
Beauty en verzorging

Op zoek naar goedkope make up? Die vind je hier!

Wij bij Beauty88 streven ernaar om onze klanten de beste make up voor de laagste prijs aan te kunnen bieden, mascara om je wimpers vol te maken, oogschaduw paletten voor verleidende ogen en lippenstift voor die aantrekkelijke lippen. Ons assortiment bestaat uit een groot spectrum van alle make up producten die je maar zou willen. Jij zoekt het, wij hebben het! Met onze make up zal je er stralend uitzien en de aandacht trekken van je omgeving.

Lippen

Make up voor je lippen hebben we op grote schaal, en het is nog betaalbaar ook! Lip gloss, lipstick, lip liner of lip pencil, lip cream, we hebben het allemaal. Alles om jouw lippen er verleidelijk, vol of natuurlijk uit te laten zien. Roze, rood, of juist lekker felblauw? Onze make up is natuurlijk ook in alle kleuren verkrijgbaar!

Oog make up

De make up producten die je voor je ogen zijn er natuurlijk te veel om op te noemen. Een aantal producten waarmee we je zeker mee op weg kunnen helpen zijn mascara, eyeliner, oogschaduw, wimpers en nog veel meer! Ogen zijn eigenlijk het leukst om met make up mee te experimenteren, puur omdat er zo veel mogelijk is!

Onze paletten

Aan één kleur heb je meestal nooit genoeg, daarom hebben we ook nog een divers aanbod van paletten voor je. Concealer, contour, highlighter en blush paletten zijn er in allerlei kleuren verkrijgbaar! Hierdoor heb je een breed spectrum aan opties als je ’s ochtends weer voor de spiegel staat met je make up en je af moet vragen hoe je er vandaag uit wilt zien. Voor een casual look hebben we zachte kleuren, maar voor een sterke indruk kan je goed gebruik maken van onze bronzer om je contouren te accentueren.

Giftsets

Eigenlijk heb je ook nooit genoeg aan één vorm van make up, daarom bieden we naast ons reguliere assortiment handige giftsets aan waar alles in zit wat je nodig hebt. Deze zijn natuurlijk ook ontzettend leuke cadeautjes voor een vriendin, je zus of je moeder. Met make up als cadeau zit je nooit mis.