Bloghopper
Image default
Bedrijven

Outplacementbureau Rotterdam

Ben jij net ontslagen? Dat kan zeker heel vervelend zijn. De vraag is nu hoe jij je herstelt en weer aan de slag gaat op de arbeidsmarkt. Hierbij wordt vaak aangeraden om op zoek te gaan naar een outplacementbureau. Carrièrepoort is een outplacementbureau in Rotterdam en wij zijn zeker bereid om jou te helpen door het bieden van een sterk outplacement traject. Ons hoofdkantoor is gelegen in Rotterdam maar wij hebben locaties door heel Nederland. Bij ons kan je terecht voor coaching, loopbaanbegeleiding en outplacement.

Onze coaches staan klaar om jou te ontvangen op een vrijblijvend intakegesprek op ons outplacementbureau in Rotterdam. In het gesprek wordt jou situatie duidelijk geschetst zodat de coach weet waar aan gewerkt moet worden. Het is belangrijk dat je jouw eigen profiel kunt maken met jouw zwakke en sterke punten de coach helpt je hierbij. Nadat jou profiel is geschetst wordt een sterk CV en een interessante motivatiebrief opgesteld om jouw positie op de arbeidsmarkt te versterken. Na ontslag is het goed om even te reflecteren op jouw loopbaan en de keuze te maken om te zien in welke richting jij nu verder gaat. Het is aan ons om de passende baan te zoeken die jouw loopbaan weer een nieuw leven in blaast.

In een verder stadium van het traject wordt er concreet gekeken naar banen die jij wilt of waar jouw profiel op aansluit. Carrièrepoort heeft een zeer groot netwerk als het gaat om werkgevers en bedrijven die goeie werknemers zoeken. Wij stellen dit netwerk aan jou open zodat het nog makkelijker wordt om weer een goede baan te vinden. Ook maken wij gebruik van een modern platform genaamd JobPoort. JobPoort fungeert als een vacature platform waar wij de juiste vacatures voor jou uitzoeken en jou laten solliciteren op passende vacatures. Dus ben jij opzoek naar een outplacementbureau in Rotterdam neem dan een kijkje op onze website.

http://carrierepoort.nl