Bloghopper
Image default
Bedrijven

Onze benedenverdieping verbouwen

Al een hele tijd zaten wij ideeën te bedenken en te twijfelen over het verbouwen van onze benedenverdieping. Graag willen wij namelijk zoveel mogelijk van onze meubels en keuken verkopen om mogelijk een hele nieuwe stijl te geven aan onze woning. Zo wouden we graag een nieuwe vloer, nieuwe meubels en ook een nieuwe keuken. Ook was het plan alles opnieuw te schilderen. Door al deze aanpassingen kunnen we onze woonkamer tot heel nieuw soort stijl krijgen en dat is graag wat we wouden. Nu hebben we veel wit en lichte kleuren. Nu is het de bedoeling om het wat donkerder en warmer te krijgen in onze woning. Voordat we met dit plan konden beginnen moesten we eerst beginnen met de verkoop van de producten die we niet meer wouden gebruiken in de vernieuwde woonkamer. Zodat we van dat geld en van de ruimte gebruik konden maken voor de nieuwe meubels. Ook is er dan meer ruimte die de schilders goed kunnen gebruiken.

Benedenverdieping opnieuw schilderen

Om het hele huis compleet te maken in de nieuwe stijl was het opnieuw schilderen van de muren ook een van de stappen. Toen wij inmiddels de meubels uit huis hadden werd hiermee gestart. Inmiddels hadden we de keuken ook verkocht en kan daar ook alles opnieuw geschilderd worden. Ook hebben we een groot deel van de benedenverdieping behangen. Zoals rondom de kachel in de keuken en de woonkamer is een deel behangen door een behanger in Enschede. Wij zijn erg tevreden met dit stukje behang. Dit is erg modern tegenwoordig en staat ook er strak in een woning.

Nieuwe vloer laten plaatsen

Nadat de keuken was geplaatst en alles behangen en geschilder was. Was het dan de tijd voor de vloer om geplaatst te worden. Voor pvc-vloeren waren we opzoek naar pvc-vloeren in Enschede. Hierbij kwamen we uit bij Het Vloerenhof in Enschede. Zij hebben ons een gietvloer geplaatst. Dit hebben ze erg snel en vakkundig bij ons kunnen plaatsen nadat de rest van de verbouwing klaar was. De enige stap die hierna dan nog op volgde was het uitzoeken en kopen van de nieuwe meubels. Nadat deze stap ook was voltooi is onze benedenverdieping helemaal veranderd in de nieuwe stijl.