Bloghopper
Image default
Bedrijven

Hoe gaat een facelift in zijn werk?

Het spreekt voor zich dat de tand des tijds altijd bepaalde sporen nalaat op ons lichaam. Dit geldt in eerste instantie vooral voor ons gezicht. Naarmate we ouder worden kan er worden vastgesteld dat de zogenaamde elasticiteit van onze huid afneemt. Bovendien is het ook zo dat de stevigheid van het bindweefsel afneemt en wat bovendien ook te denken van het verslappen van de spieren welke zich onder onze huid bevinden? Dit alles kan ervoor zorgen dat onder meer de uitstraling van je gezicht kan worden beïnvloed. Gelukkig bestaan er tegenwoordig ook uitstekende mogelijkheden om de strijd aan te binden met de tand des tijds. Het laten uitvoeren van een facelift is hier een goed voorbeeld van. Alles wat je hierover graag wenst te weten kan je hieronder ontdekken.

Wat is een klassieke facelift? 

Er bestaan tegenwoordig verschillende manieren om een facelift uit te laten voeren. In eerste instantie is er de klassieke werkwijze die kan worden toegepast. In dit geval spreken we eigenlijk van een complete of totale facelift. Hierbij is het zo dat het volledige gelaat van haargrens tot en met de hals zal worden gelift. In de ingreep zorgt ervoor dat de verslapte huid van het voorhoofd wordt aangepakt, maar dat geldt ook voor de wangen evenals voor de kaaklijn en de hals. 

Wat is een MACS facelift? 

Een ander type facelift waar je tegenwoordig voor kan kiezen is de zogenaamde MACS-lift. Het gaat hierbij om een behandeling die een oplossing kan bieden voor situaties waarin de wangen naar beneden zakken en leunen op de neus-wangplooien. Hierbij is het zo dat de kaaklijn van de kaakhoek ook niet meer strak naar de kin loopt. Het resultaat hiervan is dat er zogenaamde hamsterkaken kunnen ontstaan. Voor deze behandeling geldt dat ze zich richt op het liften van niet alleen de kaaklijn, maar ook van de mondbodem. Dit laatste is het gedeelte dat zich onder de kin bevindt.

De Eric Auclair Lift 

Geloof het of niet, maar er bestaat wel degelijk nog een ander type facelift. Het gaat hierbij dan concreet om de zogenaamde Eric Auclair facelift. Voor deze behandeling geldt dat ze als het meest aangewezen wordt bestempeld bij verslapte wangen, maar ook bij:

  • Een verslapte kaaklijn;
  • Een verslapte hals; 

Voor deze ingreep geldt dat ze niet alleen een bepaald effect zal hebben op het gelaat. Daarnaast wordt er bij deze behandeling eveneens meteen voor gekozen om de hals te liften. Dit uiteraard vooral omdat het eindresultaat op deze manier alleen maar nog indrukwekkender en aldus bevredigender zal zijn. Ook van deze behandeling zijn mensen dan ook doorgaans erg tevreden.

Hoe interessant is het laten uitvoeren van zo’n behandeling?

Veel mensen overwegen in de praktijk het ondergaan van een facelift. De redenen daarvoor kunnen sterk uiteenlopend zijn. In het merendeel van de gevallen kan er echter tot de vaststelling worden gekomen dat zo’n behandeling het zelfvertrouwen een nieuwe boost moet geven. Zeer veel mensen zijn niet langer tevreden met de manier waarop ze eruitzien en willen daar graag verandering in brengen. Het ondergaan van een behandeling als deze kan daar eigenlijk op een zeer efficiënte manier verandering in gaan brengen. Kijk bij interesse in deze behandeling naar de webiste van SAM Kliniek!