Bloghopper
Image default
Gezondheid

Kom langs bij Fysiocare Waalwijk voor verschillende therapieën

Bij Fysiocare kan je terecht voor verschillende behandelingen. Net als iedere andere fysiopraktijk moet je wel van te voren een afspraak maken. Vroeger moest je altijd eerst naar de dokter en moest je een verwijzingsbrief van de dokter mee krijgen om naar de fysio te kunnen. Tegenwoordig hoeft dat niet meer en ook niet bij Fysiocare Waalwijk. Fysiocare heeft veel verschillende specialisten in het team die altijd voor je klaar staan. Benieuwd naar de specialisten? Neem een kijkje op de website! 

Behandelingen 

In het team van specialisten van Fysiocare vind je verschillende fysiotherapeuten en sportinstructeurs. Samen kijken ze naar je persoonlijke doelen en zorgen ze ervoor dat deze op jouw manier behaalt worden. Heb je een blessure opgelopen tijdens het beoefenen van een sport? Dat is natuurlijk ontzettend vervelend! De fysiotherapeuten van Fysiocare zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en behandelingen en zullen je helpen zo snel mogelijk weer te genezen. 

Iedereen heeft wel eens een bepaald doel in het leven die hij of zij wilt behalen. Wil je graag je levensstijl veranderen en wat meer aan je beweging doen? Bij Fysiocare zijn er verschillende levensstijl programma’s te volgen. Ook is er een bijbehorende fitness ruimte waar je begeleiding krijgt van deskundigen en sportinstructeurs. 

Therapeutische klachten

Voor verschillende klachten kun je bij Fysiocare terecht. De klachten die je hebt kunnen door veel verschillende behandelingen verholpen worden. Bij de eerste afspraak kan je uitleggen waar de pijn precies zit, hoe dit is gekomen en hoe lang deze bijvoorbeeld al aanhoud. 

Bij het intakegesprek worden er verschillende vragen gesteld en worden er bepaalde oefeningen gedaan of massages om te kijken waar de pijn precies vandaan komt. Na het intake gesprek hoor je hoe lang de behandeling gaat duren en hoe vaak je bij de fysio terug moet komen voor verschillende oefeningen.