Bloghopper
Image default
Woning en Tuin

Badkamer met een vrijstaand bad

Iedereen kent de luxe badkamers wel. Deze zijn perfect afgewerkt en hebben een mooi bad, douche en wastafel ingebouwd. Natuurlijk hebben ze geen geld of moeite bespaard voor de mooie vloer met vloerverwarming. Wat er in zo’n badkamer nog luxueuzer uit ziet is een bad dat losstaand is. In grote villa’s vindt u vaak zo een badkamer met een vrijstaand bad. Het hoeft natuurlijk niet zo te zijn dat u een villa met een grote badruimte nodig heeft voor het installeren van een losstaand bad! Als uw badkamer al een bad heeft, dan is het normaal gesproken ook mogelijk om voor deze ruimte dan een dergelijk vrijstaand bad in minimaal dezelfde afmetingen aan te schaffen. Zo kunt u uw badkamer gelijk een luxere uitstraling geven. Als u een keer logés heeft zullen deze zeker onder de indruk zijn van uw vrijstaand bad!

 

Keuze van uw nieuwe vrijstaand bad

Zoals gezegd geeft een vrijstaand bad een mooie uitstraling mee aan uw badkamer. Er zijn veel verschillende soorten vrijstaande baden. Neem dus de tijd om het grote aanbod te bekijken. Zo zult u zeker het juiste bad kiezen voor uw badkamer. Gaat u heel uw badkamer verbouwen? Laat u dan goed adviseren over het juiste sanitair. Zo zult u zeker de badkamer krijgen waar u van gedroomd heeft.

Vrijstaand bad installeren

Het is wel belangrijk dat het bad goed geïnstalleerd wordt en op de juiste plaats. Het is logisch dat u hier zelf geen zin in heeft of dat u dit zelf niet kunt. Zorg er dan voor dat u professionals inschakelt om uw nieuwe bad te installeren. Het is belangrijk dat dit goed gedaan wordt, want een klein foutje kan al voor veel waterschade zorgen. U wilt natuurlijk niet dat uw bad door het plafond naar beneden stort. Een professioneel installateur zorgt er voor dat uw vrijstaand bad goed wordt geïnstalleerd, zodat u hier volop van kunt genieten!

 

http://www.sani-bouw.nl/badkamer-en-tegel-showroom/badkamers