Bloghopper
Image default
Webdesign

Website laten maken door webdesign Ede

Voor webdesign Ede, klik hier. Dat is wat ik vond toen ik op een website was. Ik ben inderdaad opzoek naar een website bouwer. Maar hoe weten zij dat ik dat doe. maar gelukkig kwam het wel goed uit, dus heb ik de website maar bekeken en overtuigd werd ik zeker. Want nu een paar weken laten is mijn website opgeleverd door SiteToGo. Na een fijn eerste gesprek te hebben gehad, een intake, waar ze vragen naar al je wensen aan een website heb ik alles ingang laten zetten. Naast dat ze voor mij aan de slag gaan voor een nieuwe website gaan ze ook een nieuwe huisstijl en logo voor mij ontwerpen. Dit is ook wel nodig want het gene dat ik nu gebruik is heel onprofessioneel en professionaliteit is wel iets wat ik wil uitstralen. Lees in deze blog over het eindresultaat van de professioneel gemaakte website en wat SiteToGo nog meer voor mij gedaan heeft!

Eindresultaat webdesign Ede

Na dat ik webdesign Ede aan het werk had gezet kon ik gaan bedenken wat voor teksten ik allemaal op de website wilde hebben. Gelukkig kon er veel van mijn ouder website worden overgezet en moest ik dit alleen maar aanpassen en wat professioneler maken. Hier ben ik een aantal dagen mee bezig geweest en daarna heb ik dit per mail naar hen toegestuurd. Op dit moment staat de website net een paar dagen online en ben ik nog niet heel erg vindbaar (alleen op bedrijfsnaam) maar gelukkig wil SiteToGo mij daar ook mee helpen. Wat ik telefonisch begreep van de Marketingmedewerker van SiteToGo is dat ze bepaalde SEO werkzaamheden toepassen op de website waardoor deze hoger in Google komt. En aangezien ik door middel van een professionele website nieuwe mensen wil bereiken moet ik ook beter vindbaar zijn en dit kan door de SEO diensten die webdesign Ede voor mij wilt gaan doen!