Bloghopper
Image default
Webdesign

Wat Qyn digital signage deed voor Rijstate

Digital signage komt steeds vaker voor en komt voor in alle branches. Zo dus ook in de zorg. Het communiceren via schermen is een directe en flexibele vorm van communicatie die veel voordelen kan hebben voor elk bedrijf, dus ook het jouwe. In welke sector je ook werkzaam bent. In dit artikel lees je alles over het project van Qyn bij het Rijnstate Ziekenhuis en lees je wat digital signage voor jouw bedrijf zou kunnen betekenen. Lees dus vooral verder.

Het succesvolle project van het Rijnstate Ziekenhuis

In de zorg is steeds meer aandacht voor het welzijn en de ervaring van patiënten, naast de primaire zorg. Hier wordt dan vooral gelet op informatie op schermen, eten en internetverbindingen via wifi. Vooral in de wachtkamers hebben mensen vaak iets extra’s nodig om de ervaring te verbeteren. Qyn heeft voor Rijnstate een oplossing bedacht voor de wachtverzachting in het ziekenhuis. Zo wordt er bijvoorbeeld op de schermen aangegeven of een polikliniek uitloopt en wat de actuele wachttijden zijn. In andere vestigingen heeft Qyn wachtkamers voorzien van tv’s. Het implementeren van deze wachtverzachting heeft veel invloed op de ervaring van patiënten en kan hun tijd in het ziekenhuis wat verbeteren.

Digital signage voor jouw bedrijf

Met digital signage kun je gemakkelijk je doelgroep bereiken door middel van flexibele informatie. Zo kun je bijvoorbeeld het laatste nieuws laten zien of het weer. Daarnaast kun je in een winkel bijvoorbeeld productinformatie of de laatste relevante aanbiedingen tonen. Deze informatie kan op elk moment worden aangepast aan de actualiteit. Ook kun je gemakkelijk de aandacht van je klanten trekken met deze vorm van marketing. Dit is wat digital signage zo belangrijk en geschikt maakt als communicatiemiddel. Kijk voor meer informatie op de website van Qyn.