Bloghopper
Image default
Afvalverwerking

Goedkoopste container huur site

 

Momenteel wordt er veel verbouwd in Nederland. De rente staat laag, het gaat economisch goed, dus het mag weer. Een verbouwing vraagt meestal om een afvalcontainer. Alleen, waar kan men de goedkoopste container huren?

Van afvalstromen naar container huren

De meeste aanbieders van containerhuur zijn tussenpersonen, die voor de landelijke inzamelaars de bestellingen opnemen. Deze websites verhuren enkel containers en strijden met elkaar om wie zich “de goedkoopste” mag noemen. deAfvalMarkt.nl heeft zich óók in deze strijd gemengd en heeft één troef in handen: via het platform lopen reeds grote afvalvolumes bij inzamelaars. Door de dienstverlening uit te breiden met het verhuren van containers, kunnen de grote afvalstromen in de onderhandeling mee worden genomen, om zo echt de goedkoopste containerprijzen te bedingen.

Bouwafval of materiaal voorhergebruik

Bij een verbouwing ontstaan meerdere type afvalstromen: houtafval, puin, plastic afval, karton, etc. Vaak zijn enkele van deze fracties nog goed herbruikbaar, maar dan moet men wel beschikken over de juiste afzetkanalen. deAfvalMarkt.nl heeft in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd van geinteresseerde partijen naar specifieke afvalstromen. Ten op zichte van de websites die enkel de verhuur van bouwafvalcontainers aanbieden, weet deAfvalMarkt.nl zich te onderscheiden door afzetkanalen aan te bieden voor de grotere afvalstromen bij een bouwproject! In geld betekent dat men vaak van kosten naar een opbrengst gaat, voor een specifieke stroom.

Container huren in heel NL

Gemak dient de mens. Dus deAfvalMarkt.nl kan iedereen in Nederland een afvalcontainer bezorgen. Toch vindt het meerendeel van de afzet in de grote steden plaats; daar lijkt men ook het vaakst te verbouwen. Men zal dus vaker een afvalcontainer huren in Amsterdam, in Utrecht of Rotterdam, dan op het platteland. Voor de tarieven maakt dit geen verschil.

Meer weten over het huren van een afvalcontainer? Bezoek onze website www.deafvalmarkt.nl

http://www.deafvalmarkt.nl