Bloghopper
Image default
Woning en Tuin

Kies jij ook voor glas mozaïek?

Glas mozaïek is een vorm van mozaïek die elke ruimte bijzonder kan maken. Beplak de glas mozaïek tegels op de wand of de vloer en creëer een unieke sfeer! In deze blog lees je over de kenmerken van glas mozaïek, in wat voor afmetingen glas mozaïek te krijgen is en welke vormen de tegeltjes kunnen hebben.

Kenmerken

Glasmozaïek kent enkele bijzondere kenmerken. Zo is glasmozaïek waterdicht. Daarom kunt u deze uitstekend gebruiken in de badkamer, de keuken of de wc. Verder is glas mozaïek krasbestendig. Maar het heeft ook nog voordelen als het gaat om het onderhoud. De glas mozaïek tegels zijn namelijk heel makkelijk te onderhouden en echt hygiënisch. Als laatst is het zo dat glasmozaïek duurzaam is.

Verschillende afmetingen

Glas mozaïek is in verschillende afmetingen te krijgen. Zo zijn er tegels van 10 bij 10 cm, 15 bij 15 cm en 30 bij 30 cm. Ook kun je variëren met de afmetingen. Zo krijg je een speels effect.

Verschillende vormen

Er zijn talloze verschillende vormen glas mozaïek te krijgen. Van kleine vierkantjes tot aan honinggraat vorm mozaïek. Je kan het je zo gek niet bedenken. Naast de afmetingen kun je ook de vormen combineren. Ieder naar zijn of haar eigen wens.

Andere soorten mozaïek

Andere soorten mozaïek zijn mozaïek tegels van marmer, van graniet, van rvs of aluminium en mozaïek tegels van leisteen. Elke soort mozaïek tegels heeft zijn eigen voordelen en creëert een bijzondere uitstraling in een ruimte.

 

https://www.topmozaiek24.nl/product-categorie/mozaiek-tegels/mozaiek-tegels-glas/