Bloghopper
Image default
Aanbiedingen

Combineren met grote maten herenkleding doe je zo!

Veel mannen met een net iets lastigere kledingmaat lijken het lastig te vinden om leuke goed passende kleding te vinden. Opzich hoeft dit geen probleem meer te zijn met het internet onder handen.

Het wereldwijde web brengt namelijk alles dichterbij en dus ook de herenkleding die lastig te vinden in in winkels, laat staan dat het dan ook nog een trendy en modieus is, uiteindelijk dus wel een goede aanname dat combineren met deze kleding ook lastig gaat worden.

Combineren met grote maten herenkleding

Na een beetje opzoek te gaan op het internet kom je al snel de kledingshop van Bigmensfashion tegen, die is gespecialiseerd in grote maten herenkleding en bied een uitgebreid assortiment. Je hoeft voor deze kleding dus eigenlijk niet meer eens de stad in om heel veel winkels af te gaan naar die grotere maat maar vanuit je eigen huis kun je de kleding aankopen. Dat scheel dus alweer een heel groot probleem.

Maar nu het combineren nog, want vaak is de keuze maar gering en wil je eigenlijk wel eens een keer wat anders en wil je er ook graag goed mee voor de dag kunnen komen. Na bestudering van het kleding assortiment wat Bigmensfashion te bieden heeft, hoeft dat dus ook geen probleem te zijn.

Combineer een overhemd in grote maat met een jeans

Uit de overhemden collectie blijkt een enorme keuze te zijn, er worden zelfs heren overhemden in grote maat aangeboden speciaal gericht op horeca medewerkers in de kleuren zwart en wit met lange of korte mouw. Om een casual outfit te combineren zou je kunnen kiezen om een modieuze jeans te dragen bij het overhemd. Deze jeans in grote maat worden ook geboden in verschillende kleuren en moderne wassings, geen grote aardappelzakken zoals het in het verleden waren, waar in geenzin sprake was van een goed ontwikkeld model.

Voor als het netjes moet

Gaat het om een nette combinatie voor een formeel feestje of iets dergelijks dan zou je ook kunnen combineren met bijvoorbeeld een pantalon, deze lijken ook te vinden te zijn in de lange broeken collectie en zijn zelfs te verkrijgen in meerdere kleuren. Als de specificatie goed gelezen word op de website zijn de pantalons voorzien van een elastische tailleband wat bijdraagd aan een juist draagcomfort. 

Winterse combinaties

Met de koudere temperaturen in het vooruitzicht zou een winterse combinatie ook wel handig kunnen zijn, hierbij zou je bijvoorbeeld kunnen denken om jouw nieuwe overhemd te combineren met een comfortabel heren vest in grote maat, ook hierin lijkt voldoende keuze te zijn in verschillende kleuren en dessins. Een vest is hiervoor een handige keuze want die kun je zowel gesloten als open dragen.

Zoals je merkt lijkt het toch niet zo lastig te zijn om met grote maten herenkleding te combineren, als je de juiste adressen maar weet en Bigmensfashion lijkt hier een juist adres voor te zijn.

 

https://www.bigmensfashion.nl