Bloghopper
Image default
Woning en Tuin

Antislip trap zelfklevend? Door iedereen aan te brengen!

Zelfklevende trap strip is te koop in vele varianten. Er is als een trap tape te koop voor een paar euro, zoals bijvoorbeeld de traptape van IKEA.

De tape voldoet heel goed voor bijvoorbeeld een keukentrapje of een ladder naar het stapelbed, echter voor een woningbouwtrap is deze antislip trap tape niet geschikt. Hiervoor moet je echt een betere dikkere kwaliteit kopen die niet zo snel doorslijt.

Bekijk hier welke soorten antislip producten je allemaal kunt kopen en waar je op moet letten zodat je de juiste trap tape koopt.

Het grote voordeel van een zelfklevende antislip tape is dat je geen monteur nodig hebt om dit aan te brengen, als je een trapprofiel wilt toepassen dan moet er vaak een gleufje in de traptreden worden gemaakt. De meeste consumenten kunnen dit niet waardoor het al snel weer iets wordt voor de professionele klusser.

De kosten om een antislip strip aan te brengen zijn dan gelijk ook een stuk duurder. Voor het laten maken van die groefjes kost je dit tussen de 125,00 en 175,00 euro. Dit hangt af van of je 13 of 15 traptreden hebt.

Antislip trap tape zelfklevend die dezelfde eigenschappen heeft als een trapstrip kost circa 45,00 euro voor een trap.

 

 

 

https://www.antisliprubbertape.com/