Bloghopper
Image default
Financieel

Kunnen persoonlijke leningen worden gebruikt voor bedrijven?

Een persoonlijke lening kan precies de financiering zijn die u nodig heeft om uw bedrijf te versterken.

Voor de meeste ondernemers komt er een moment dat u meer geld nodig heeft dan u de beschikking hebben over. U wilt tenslotte niet de perfecte kans missen om uw bedrijf te laten groeien, omdat u alles probeert op te starten.

De voor de hand liggende oplossing is een zakelijke lening, maar dat zijn niet altijd de handigste of meest toegankelijke optie. Daarom is het afsluiten van een persoonlijke lening een populair alternatief om uw bedrijf mee te betalen. Laten we eens kijken of dat is toegestaan en of het de moeite waard is om verder te gaan. Lees onderstaande of voor de uitgebreide toelichting kunt u deze site volgen: https://leningmetbkr.com/. Wij hebben hierop namelijk meer informatie gevonden voor u.

Kunnen persoonlijke leningen zakelijk worden gebruikt?

Ja, u kunt een persoonlijke lening doorgaans gebruiken voor uw bedrijf. Dat kan voor elk soort zakelijke uitgave zijn, inclusief het kopen van apparatuur, het betalen van de huur van een nieuwe winkelpui, het inhuren van een aannemer, of wat dan ook dat uw bedrijf nodig heeft.

In feite kunt u een persoonlijke lening gebruiken voor zo ongeveer alle kosten die u heeft. Persoonlijke leningen zijn veelzijdig omdat u er weinig mee kunt doen.

Een kredietverstrekker kan echter beperkingen opleggen aan de manieren waarop u uw persoonlijke lening wel en niet kunt gebruiken. Daarom is het altijd een goed idee om de geldschieter nogmaals te informeren over de regels en beperkingen. Gelukkig is het onwaarschijnlijk dat een kredietverstrekker er problemen mee zal hebben dat u een persoonlijke lening voor zakelijke doeleinden gebruikt.

De voor- en nadelen van een persoonlijke zakelijke lening

Er zijn voor- en nadelen aan het gebruik van een persoonlijke lening voor uw bedrijf in plaats van een zakelijke lening. Dit zijn de voordelen van een persoonlijke zakelijke lening:

 • Makkelijker te verkrijgen — De belangrijkste factoren bij het verkrijgen van een persoonlijke lening zijn uw kredietscore en uw inkomen, dus het is gemakkelijker om goedgekeurd te worden dan het zou zijn om goedgekeurd te worden voor een zakelijke lening.

 • Minder ingewikkeld aanvraagproces — Aangezien voor een persoonlijke lening geen informatie over uw bedrijf nodig is, zoals financiële gegevens, hoeft u minder te doen als u een aanvraag indient.

 • Sneller financieringsperiode — Het persoonlijke leningproces, inclusief het aanvragen van de lening en het ontvangen van het geld, kan vaak binnen enkele dagen worden voltooid. Een zakelijke lening is meestal een langer proces dat weken of zelfs langer dan een maand kan duren.

 • Geen onderpand vereist — Bij een persoonlijke lening hoeft u alleen uw persoonlijke garantie te geven dat u deze zult terugbetalen . Hoewel uw credit score wordt beschadigd als u betalingen mist of in gebreke blijft, hoeft u geen zekerheden te stellen bij de kredietverstrekker, zoals uw persoonlijke of zakelijke activa.

A persoonlijke zakelijke leningen hebben ook een aantal opvallende nadelen:

 • Kleinere maximumbedragen — De meeste persoonlijke leningverstrekkers laten u €50.000 tot maximaal €100.000 lenen. Bedrijfseigenaren kunnen veel meer lenen met zakelijke leningen, op voorwaarde dat de geldschieter erop vertrouwt dat de schuld zal worden terugbetaald.

 • Hogere rentetarieven — Hoewel er persoonlijke leningen zijn met lage rentetarieven voor leners die aan een bepaalde kredietscore voldoen en inkomenseisen, zakelijke leningen hebben doorgaans een lagere rente.

 • Kortere looptijden — Persoonlijke leningen hebben doorgaans een looptijd van maximaal vijf jaar. Met een zakelijke lening heeft u mogelijk een looptijd van 10 jaar of langer.

Wanneer kunt u een persoonlijke lening voor uw bedrijf krijgen

Als u niet zeker weet welke type lening de juiste keuze is voor uw bedrijf, er zijn een paar situaties waarin een persoonlijke zakelijke lening de beste keuze is.

U bent minder dan twee jaar in het bedrijfsleven — Lenders willen meestal zien ten minste twee jaar in bedrijf en winstgevendheid voordat ze overwegen u goed te keuren voor een zakelijke lening. Als uw bedrijf net is begonnen, is een persoonlijke lening een veel realistischere optie.

U leent € 10.000 of minder — Persoonlijke leningen kunnen voor bijna elk bedrag zijn, terwijl zakelijke leningen over het algemeen voor grotere bedragen zijn. bedragen omdat de kredietverstrekkers er zeker van willen zijn dat ze wat geld verdienen aan rentelasten (hoewel er kleinere zakelijke microleningen beschikbaar zijn). Als je niet zo veel hoeft te lenen, dan is een persoonlijke lening een goede keuze, vooral omdat deze ook een eenvoudiger aanvraagproces kent.

Wanneer moet je een zakelijke lening aanvragen

Voordat u nadenkt over het aanvragen van een zakelijke lening, moet u ervoor zorgen dat u in aanmerking komt. Hoewel de vereisten van elke geldschieter anders zijn, willen de meesten het volgende zien:

 • Minimaal twee jaar actief

 • Jaarlijkse omzet van minimaal € 50.000

 • Zaken inkomen van ten minste 125% van uw maandelijkse uitgaven met uw verwachte leningbetaling inbegrepen in die uitgaven

U hebt € 100.000 of meer nodig — wanneer u maar kijkt als u zes cijfers of meer leent voor uw bedrijf, moet u zich concentreren op zakelijke leningen. Kredietverstrekkers verstrekken regelmatig zakelijke leningen voor meer dan € 100.000, en het verkrijgen van de laagst mogelijke rente is nog belangrijker als u zoveel leent.

U heeft meer dan vijf jaar nodig om uw lening terug te betalen — aangezien u kan een veel langere looptijd krijgen met een zakelijke lening dan met een persoonlijke lening, de eerste is de beste keuze als u meer tijd en lagere maandelijkse betalingen wilt.

U krijgt de lening voor iets specifieks – – Een groot voordeel van zakelijke leningen is dat er allerlei opties beschikbaar zijn, afhankelijk van waarom je de lening nodig hebt. U kunt bijvoorbeeld een lening voor zakelijk onroerend goed krijgen om een nieuwe locatie te openen of een lening voor apparatuur voor een belangrijk gereedschap dat u nodig heeft.

Als u precies weet waar uw lening voor is, kunt u een betere deal door een zakelijke lening aan te gaan die specifiek bedoeld is voor die aankoop. Om beter uit te zoeken waar uw lening voor is raden wij deze site aan: https://lenen-zonder-bkr.net/. Hierop staat meer over een zakelijke lening. Maar ook over persoonlijke leningen voor bedrijven. 

Andere financieringsopties voor uw bedrijf

Persoonlijke leningen en zakelijke leningen zijn verre van uw enige financieringsopties. Andere populaire opties zijn:

Zakelijke creditcards — Zakelijke creditcards kunnen een uitstekende financieringsoptie zijn voor bedrijfseigenaren, vooral wanneer uw bedrijf net is begonnen. Ze bevatten verschillende handige voordelen:

 • Zakelijke creditcards zijn een van de gemakkelijkere zakelijke financieringsopties die u kunt krijgen. Zelfs als uw bedrijf nog geen winst heeft gemaakt, kunt u toch een zakelijke creditcard krijgen dankzij uw inkomen en persoonlijke kredietscore.

 • U beschikt over een doorlopende kredietlijn die u opnieuw kunt gebruiken, in tegenstelling tot een lening die u maar één keer kunt gebruiken.

 • Veel zakelijke creditcards hebben 0% intro APR-periodes die u kunt gebruiken om zakelijke aankopen te financieren zonder rente te betalen.

 • U geld terug of reisbeloningen kunnen verdienen op uw zakelijke uitgaven.

Als u vermogen heeft opgebouwd in uw huis, kunt u daarvan profiteren door ofwel een home equity-lening of een home equity-kredietlijn (HELOC). Dit wordt beschouwd als een van de risicovollere manieren om een bedrijf te financieren, omdat uw huis het onderpand is van het geld dat u leent. Aan de andere kant kunt u het geld lenen tegen een zeer lage rente.

Hoe u een persoonlijke zakelijke lening kunt krijgen

Een persoonlijke lening kan precies zijn wat u zoekt. moet uw bedrijf naar een hoger niveau tillen, ervan uitgaande dat u het verstandig gebruikt. Om uw kansen op succes te maximaliseren, moet u het volgende doen voordat u een persoonlijke zakelijke lening aanvraagt:

 • Schrijf een gedetailleerd ondernemingsplan. Dit is geen vereiste bij een aanvraag voor een persoonlijke lening zoals bij een aanvraag voor een zakelijke lening, maar dat maakt het niet minder belangrijk.

 • Bepaal precies hoe u de lening gaat gebruiken.

 • Bereken hoeveel u verwacht te profiteren om ervoor te zorgen dat de lening de totale kosten waard is.

 • Haal uw kredietscore zo hoog mogelijk zodat u de laagst mogelijke rente kunt krijgen .

Zodra u helemaal klaar bent en u weet hoeveel geld u nodig heeft, kunt u dat bedrag, samen met uw kredietwaardigheid, locatie en het beoogde doel van uw lening, invoeren in de tabel op onze pagina met beste persoonlijke leningen.

 

https://lenen-zonder-bkr.net/geld-lenen/83000-euro-lening/