Bloghopper
Image default
Beauty en verzorging

Parfumvrije (vloeibare) wasmiddelen van Klok

Parfumvrije (vloeibare) wasmiddelen

Beter voor het milieu en toch met dezelfde wasresultaat je kleding wassen. Is dat mogelijk? Met de neutrale wasmiddelen van Klok is dat heel goed mogelijk! De 0% parfum wasmiddelen zijn verkrijgbaar in vloeibaar en poedervorm in onze eigen klok webshop én natuurlijk bij de plaatste supermarkt. Is klok natuurlijke zeep dat ook geschikt voor die favoriete blousje, donkergrijze sweater of een donkere beddengoed? Jazeker, want met Klok wasmiddel wit en kleur kun je vloeibaar wasmiddel kopen voor de witte en gekleurde was. Wit blijft stralend wit, en gekleurde was behoudt de echte kleuren. Daarnaast is ook onze poeder en vloeibaar wasmiddel effectief bij slechts 30 graden Celsius. Eén normale verpakking Klok waspoeder gaat ca. 18 wasbeurten mee. Kies je voor onze grote XXL waspoeder verpakking, dan kun je er ca. 74 wasbeurten mee doen.

Goed nieuws voor mensen met allergie

Ben je allergisch voor parfum of heb je snel een geïrriteerde huid van parfums, geuren en kleurstoffen? Klok wasmiddel is onafhankelijk dermatologisch getest en bevat zodoende 0% kleurstof , geurstof en geen bleekmiddel. Klok, als dochter merk van Senzora BV, ontwikkelt al ruim 100 jaar zeep producten vanuit de productielocatie in Deventer. Als oer-Hollands bedrijf zijn we maar al te trots dat al onze producten voldoen aan de het Europees Ecolabel én het Asthma Allergy Nordic Label.

Het Asthma Allergy Nordic Label geeft aan dat onze producten aan de hoogste Scandinavische standaard voldoet met betrekking tot gebruik van 0% parfum en kleurstof. Onze producten worden getoetst en gekeurd door onafhankelijke dermatologen en andere specialisten. Als aanvragen moeten wij de volledige recepten delen, inclusief details van alle grondstoffen, en de resultaten van relevante producttesten, enz. In het geval van een positieve beoordeling moet een schriftelijke overeenkomst worden ingevoerd met de organisatie voordat het logo wordt gebruikt.

Het EU ecolabel is een testimonial van ons inzet om schadelijke stoffen te mitigeren en zoveel mogelijk duurzame oplossingen toe te passen die direct en indirect te maken hebben met de productie van Klok wasmiddelen. Denk aan recyclebare verpakkingen, maar ook het gebruik van LED verlichting en zonnepanelen op onze productielocaties. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan het milieu.

Waarom moet je kiezen voor Klok?

  • Omdat jeeen schone en frisse was wil.
  • Je bewust kiest voor 0% parfum en 0% kleurstof.
  • Dermatologisch getest & goedgekeurd.
  • Wassen op lage temperatuur.
  • Is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid.
  • Beschermt kwetsbare stoffen zoals dons, wol en zijde;

Geen jeukerig gevoel dankzij Klok

Dankzij een dermatologische test en goedkeuring heb je een grote garantie op de neutrale werking van Klok. Geen rode plekjes meer of jeuk, dat is toch heerlijk? Stap daarom ook over op parfumvrij wassen met Klok!

De speciale formule is samengesteld uit een combinatie van verzorgende ingrediënten zodat de huid niet geïrriteerd en beschadigd raakt. Probeer het nu zelf uit en bestel onze Klokbox online. Je ontvangt een sample van elk product in één doos, die je tegen een aantrekkelijk tarief kunt bestellen in onze webshop.

https://www.klok-eco.nl/