Bloghopper
Image default
Beauty en verzorging

Föhnborstel: de beste haarstyling tool voor een mooie kapsel!

De föhnborstel: de meeste kennen hem wel, maar hebben er nog niet mee gewerkt. Mocht je een kapsel willen alsof je net van de kapper komt, dan zou ik hem aanschaffen als ik jou was. Waarom? Omdat je er prachtige kapsels mee kan creëeren! Het is een veelzijdig haarstyling tool en is waarschijnlijk nog zeer onderschat. Hieronder noem ik een aantal belangrijke redenen waarom je een föhnborstel aan moet schaffen:

Net van de kapper

Een föhnborstel geeft je haar een mooie, gezonde uitstraling. Het lijkt alsof je net bij de kapper bent geweest! Je maakt er stijl haar mee met een zachte krul. Maar je kunt er ook meer golvende krullen mee maken. Het is maar net waar je zin in hebt. Sowieso ziet je haar er prachtig uit.

Volume in je haar

Een föhnborstel helpt je om stijl haar te krijgen, maar dan wel met een beetje volume. Dit is ideaal als je fijn haar hebt, want dan krijg je vaak geen volume in je haar. Als je de föhnborstel op de juiste manier gebruikt, blijft het volume ook in je haar zitten. Voor een meer natuurlijke krul gebruik je een föhn met diffuser.

Glanzende, stijle lokken

Nog een reden om een föhnborstel aan te schaffen: je haar gaat er ook echt van glanzen! Dit komt doordat de borstelharen van de föhnborstel zijn gemaakt van nylon. Dit is een materiaal dat ervoor zorgt dat je haar glanst. Dat is mooi meegenomen!

Roterende föhnborstel

Deze föhnborstel is erg handig in gebruik. Door de roterende beweging van de borstel krijg je mooie, stijlvolle lokken. Het is ook fijn in gebruik omdat je niet veel kracht hoeft te zetten. Het apparaat draait namelijk zelf rond! Dus jij hoeft dit niet meer te doen.

https://beautyfavorieten.nl/