Bloghopper
Image default
Beauty en verzorging

Spray tan webshop

Spray tan

Wanneer u graag net een tintje bruiner wilt zijn, is spray tan misschien wel een optie voor u. U hoeft namelijk niet in de zon te gaan liggen of onder de zonnebank te liggen om een natuurlijk bruine huid te creëren. Daarnaast is spray tan ook niet kankerverwekkend, UV stralen kunnen namelijk wel zorgen voor huidkanker. Wanneer u uw lichaam gaat spray tannen, wordt er een DHA tanning vloeistof natuurlijk verneveld op uw huid. Dit zorgt ervoor dat uw huid meteen egaal bruin wordt. U moet ervan uit gaan dat u hier ongeveer 10 minuutjes aan kwijt bent. DHA staat voor dihydroxyacetone en is een natuurlijke grondstof. Deze stof is het hoofdbestanddeel in bijna elk zelf bruinend product. DHA is dan ook een koolhydraat, gewonnen uit onder andere suikerbieten of suikerriet. DHA zorgt ervoor dat het reageert met de bovenste laag van de huid, wat ervoor zorgt dat uw huid een bruine kleur krijgt.

Behoud van de bruine kleur op de huid

Wanneer u uw lichaam heeft ingespoten, is het natuurlijk erg belangrijk dat de bruine kleur een tijd blijft zitten. Zo hoeft u niet telkens opnieuw uw lichaam in te spuiten met spray tan. Om dit te bereiken zult u niet meteen moeten gaan douchen of in bad gaan, na het gebruik van de spray tan. De spray tan krijgt op deze manier namelijk te tijd om goed de huid in te trekken. Wanneer u pas na 6 uur weer gaat douchen met een milde douchegel, zorgt dit voor het beste resultaat. Het is ook geen enkel probleem wanneer er een lichte bruine gloed met het water mee spoelt tijdens het douchen. Dit is namelijk overtollige spray tan, maar uw bruine teint blijft gewoon zichtbaar. Daarnaast is het belangrijk dat u even wacht met bijvoorbeeld sporten. U zult namelijk tijdens het sporten intensief transpireren, waardoor de spray tan weer niet de gelegenheid zal krijgen om in de huid te trekken. Het is juist belangrijk dat u uw lichaam lichtelijk vet houdt, dit kan u bereiken door vocht inbrengende crème te gebruiken.

Duur van de bruine kleur op de huid

Wanneer u zich houdt aan de bovengenoemde voorschriften, zal de bruine kleur op uw huid ongeveer 5 tot wel 7 dagen blijven zitten. Het is wel belangrijk dat wanneer u zich afdroogt na het douchen, met de handdoek licht over de huid dept. Zo “veegt” u de bruine kleur niet van uw huid af en zult u er langer van kunnen genieten.

http://www.spray-tan-bestellen.nl/