Bloghopper
Image default
Zakelijke dienstverlening

Online marketing

Ik ben op zoek naar een bedrijf dat mijn online marketing kan gaan doen. Ik heb namelijk sinds kort een website maar deze is nog niet echt vindbaar. Men vertelde mij dat wanneer ik vindbaar wilde worden in Google ik een online marketing bureau moet gaan inschakelen, die kunnen er namelijk voor zorgen dat jij in een bepaalde periode misschien maar zo in de top 3 van Google kan staan. En dat terwijl je vrijwel niets hoeft te doen. Natuurlijk moet je wel een bepaald zoekwoord opgeven anders kan men daar niet op zoeken en kan jij ook niet vindbaar worden. Ik ben dus gaan zoeken naar een online marketing bureau en al vrij snel heb ik een goed bedrijf gevonden dat mij daarmee kan helpen.

 

Doelbewust online marketing

Ik ben gaan Googelen op online marketing en toen was Doelbewust online marketing exact het bedrijf wat ik zocht. Een bedrijf met jonge werknemers die verstand hebben van het vak. Ik wilde dat zij mij gingen helpen dus ik nam contact op met hen. Al snel werd de telefoon opgenomen en werd ik vriendelijk aangesproken. Zij vroegen mij om langs te komen voor een intake en alles konden bespreken wat er nodig was voor een goede score en hoog te komen in Google. Daarbij moest ik zelf al een aantal zoekwoorden opzoeken en deden zij voor mij ook nog eens een zoekwoordonderzoek.

 

Resultaat

En al snel stond ik vrij hoog in Google. Doelbewust online marketing is een bedrijf dat samen met jou gaat inschatten hoeveel tijd je ongeveer nodig hebt aan online marketing om je resultaat te behalen in Google. In een half jaar begon ik buiten de top 100 en eindigde ik maar zo op nummer 2 met het opgegeven zoekwoord. Ik wil Doelbewust online marketing hartelijk danken en zal het bedrijf zeker aanraden!

 

Voor meer informatie kunt u altijd kijken op www.doelbewust.nl