Bloghopper
Image default
Zakelijke dienstverlening

Last van debiteuren? Incassobureau Nijmegen!

Recent zocht ik een incassobureau in Nijmegen en kwam ik op de website van incassoadvocaten.nl. Ik heb mijn eigen autobedrijf in Nijmegen en heb inmiddels al meerdere openstaande facturen van mijn klanten staan. Uiteraard wil ook ik in leven blijven met mijn bedrijf en dus wordt het tijd dat mijn klanten die rekeningen gaan betalen! In dit blogje leg ik graag uit welk incassobureau ik heb ingeschakeld.

Herinneringen

Ik heb inmiddels al vele herinneringen gestuurd naar mijn klanten. Maar niemand die gehoor geeft. Daarom ben ik gaan zoeken naar een incassobureau in Nijmegen. Een kennis van mij, die ook een eigen bedrijf in Nijmegen heeft, gaf mij een tip: Van Loon Incasso Advocaten. Vervolgens ben ik gaan kijken op hun website. Hier stond dat zij een no cure no pay incassobureau zijn! Perfect! Dit betekent dus dat zij voor mij hun werkzaamheden gratis uitvoeren. Want als mijn debiteur niet betaalt, betaal ik ook niets. Naar mijn mening straalt dat zelfvertrouwen en kwaliteit uit.

Van Loon Incasso Advocaten

Nadat ik het contactformulier van incassobureau Van Loon Incasso Advocaten had ingevuld, werd ik al snel teruggebeld. Zij begrepen mijn situatie direct en zijn aan de slag gegaan. De eerste debiteur liet aan het begin niets van zich horen. Vervolgens hebben mijn incasso advocaten meerdere herinneringen gestuurd en gedreigd met een deurwaarder. Vervolgens begreep mijn debiteur de druk en heeft hij alsnog betaald.

Dit geldt ook voor vele andere debiteuren. Nu zullen mijn zaken weer wat beter gaan omdat alle rekeningen zijn betaald. En dan gingen het niet om kleine rekeningen. Maar echt grote klussen. Daarom wil ik Van Loon Incasso Advocaten heel erg bedanken.

Ik had al 6 maanden een openstaande factuur, wat ook ging om een heel erg hoog bedrag (€3000,-). Dit is voor mijn bedrijf een hele hoop geld. En het ging bij mij van kwaad tot echter. Het leidde zelfs tot slapeloze nachten. Maar nu dus niet meer! Nogmaals dank.