Bloghopper
Image default
Beauty en verzorging

Het leven in een stad vs in een dorp

De meeste mensen zijn gelukkig en bevooroordeeld genoeg om een plek te hebben die ze thuis kunnen noemen. Het kan je eigen huis, appartement of kamer zijn, maar ook bijvoorbeeld het huis van een vriend of die van je opa en oma. Het is heel belangrijk om een thuis te hebben, omdat mensen een plek nodig hebben waar ze zich veilig en geliefd kunnen voelen. Het gaat er dus echt meer om met wie je woont, dan waar je woont. Je huisgenoten kunnen een hele grote impact hebben op je leven, maar toch ook de locatie waarop je woont bepaalt voor een deel hoe jouw leven er uit komt te zien.

 

Als je op het platteland of in een dorp woont, dan moet je vaak ver reizen om bijvoorbeeld grote boodschappen te doen, een film in de bioscoop te gaan bekijken of lekker uit eten te gaan. Ook zal je dan merken dat je altijd ver moet reizen om met vrienden af te spreken. Een enkele keer komen ze dan naar jou, maar dat is dan ook wel echt een uitzondering. Als je in een dorp woont en je wil je tanden bleken dan ga je waarschijnlijk je tanden bleken thuis.

 

Wanneer je in de stad woont, is dit verhaal totaal anders. Als je in de stad woont en in de spiegel kijkt en dan ziet dat je geen witte tanden hebt, dan laat je je waarschijnlijk gewoon behandelen bij de tandarts. Als je in Rotterdam woont, dan ga je je tanden bleken Rotterdam. Zo simpel is het. Ook andere dingen zoals uit eten gaan met je vrienden of ’s avonds stappen is super makkelijk. Je hoeft niet na te denken over hoe je thuis komt, want het is toch niet ver weg. Desnoods ga je rollend terug naar huis. Je kan natuurlijk ook het openbaar vervoer nemen. Dat is ook iets dat in de stad heel goed is en op het platteland veel minder vaak rijdt.

https://witgebitnederland.nl/