Bloghopper
Image default
Cadeau

De perfecte kerstcadeau’s

Het is dan eindelijk bijna weer zo ver, kerstavond op 24 december komt steeds dichterbij. In deze leukste periode van het jaar draait het vooral om gezelligheid, samen zijn, lekker eten en in de meeste gevallen horen daar ook cadeaus bij. Maar een kerstcadeau vinden blijkt vaak nog een uitdaging te zijn, want hoe vind je het perfecte kerstcadeau voor bijvoorbeeld je vader, beste vriendin, grootvader of tante zonder de hele stad af te struinen? In deze blog is er te lezen wat een perfect kerstcadeau zou kunnen zijn voor hem en haar, zodat jij niet veel verder hoeft te zoeken.

Kerstcadeaus voor hem 

Ben je opzoek naar een leuk origineel kerstcadeau voor je partner, vader, grootouder, vriend of oom en wil je niet weer aankomen met het cadeau wat je elk jaar geeft zoals zijn favoriete speciaal biertje of sokken? Dan is het dit jaar tijd om hem een keer echt te verrassen! Cadeaus vinden voor mannen blijft altijd lastig, maar er zijn voldoende kerstcadeaus waarmee je een man blij kan maken. Is het iemand die wel van een drankje houdt? Denk dan aan een ultieme cocktailset, bierproeverij voor thuis, Whiskey, Rum of Gin met eigen tekst of laat hem zijn eigen bier brouwen. Is het toch meer iemand die graag actief bezig is? Misschien is dan een minicursus circuitracen, een actiecamera of outdoor rugzak een goed idee. Is het een echte familieman en kan hij ultiem genieten van gezelligheid? Dan zijn er genoeg spellen te vinden die gespeeld kunnen worden met vrienden en familie. Een trendy draadloze speaker of verrassend kookboek zou dan ook zeker in de smaak vallen! 

Kerstcadeaus voor haar

Kerst is het perfecte moment om je waardering en liefde te tonen aan je moeder, vrouw, zus, vriendin of tante en dat hoeft helemaal niet met een peperduur bos bloemen of gouden ketting. Vaak zijn er namelijk genoeg kerstcadeaus te vinden op het gebied van haar interesses, voorkeuren en hobby’s. Is ze een echte koffie- en/of theeleut? Verras haar dan met een mooie set theelepels, melkopschuimer, een pakket met verschillende theesmaken of laat een unieke mok met tekst bedrukken. Is ze toch eerder blij te maken met beautyproducten? Dan zit je zeker niet verkeerd met een geschenkset, beautybox of goodiebox van haar favoriete merk. Daarnaast doen geursets, producten voor nagels of bad- en doucheproducten het ook altijd goed!