Bloghopper
Image default
Cadeau

Niet alleen voor de 50 jarige

Een Abraham hoeft niet alleen voor de 50 jaar te worden geplaatst, een mooie Opblaaspop 30 jaar kan ook. Tegenwoordig worden er bij verschillende leeftijden deze poppen gebruikt. Het is niet meer perse nodig dat de jarige 50 wordt, het mag natuurlijk ook al bij een leeftijd als 30 of 25. De poppen blijven in principe hetzelfde alleen wordt de badge veranderd naar de juiste leeftijd. Geen zin om te wachten tot de 50ste verjaardag, doe het dan lekker eerder, je hebt het helemaal zelf onder controle. Een opblaaspop geeft altijd een leuk sfeertje bij een feestje al is de jarige 30 of 50 jaar geworden.

Waarom wordt er een verkeersbord gebruikt?

Je zult het vast wel gezien hebben bij een Abraham of Sarah, het verkeersbord met de leeftijd erin. Dit verkeersbord is natuurlijk een Nederlands verkeersbord en geeft het dus een nederlands tintje. De leeftijden 30 en 50 zijn allebei ook echte snelheidslimieten in Nederland waardoor het dus er uit ziet alsof de Abraham of Sarah een echt verkeersbord vast heeft. Het makkelijke aan deze borden is dat het ook veranderd kan worden voor als het voor een andere leeftijd dan 50 wordt gebruikt. Het is dus een originele en grappige manier om de leeftijd van de jarige weer te geven.

 

Aantal 30 ers in Nederland

In het jaar 2017 kwamen er ongeveer 214.000 dertigers bij in Nederland. Dat is natuurlijk een mooie leeftijd, want je hebt dan al best lang geleefd, maar nog steeds voel je je jong. Van die 214.000 mensen die 30 werden in 2017 zullen er een heel aantal een leuk feest hebben gevierd. De Abraham zal ook veel voorgekomen zijn toen die mensen 30 werden. 30 zijn is een mooie leeftijd omdat je je echt begint te ontwikkelen als volwassen persoon, maar nog steed heb je redelijk veel conditie om nog veel te kunnen sporten. Veel sporters zijn daarom ook in hun 30 nog veel actief.