Bloghopper
Image default
Dieren

Vernieuwde webshop PeJediertotaal.nl

PeJediertotaal; Nieuwe webshop dierbenodigdheden voor hond en kat

PeJediertotaal is al 10 jaar lang de online dierenwinkel met praktische en innovatieve dierbenodigdheden voor hond en kat. Wat kleinschalig begon met enkele artikelen is uitgegroeid tot een webshop met ruime keuze voor uw huisdier. In Juni is de lang verwachten nieuwe hondenwinkel online gegaan. Met meer informatie, meer artikelen en nog gebruiksvriendelijker.

PeJediertotaal is de online dierenwinkel met diverse artikelen voor uw huisdier. Dierbenodigdheden zijn er in overvloed. PeJediertotaal is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige artikelen. Er wordt altijd gezocht naar innovatieve en praktisch oplossingen voor uw huisdier. Uiteraard wil het oog ook wat. Maar de basis is een goede kwaliteit voor hond, kat en baas.

Innovatieve artikelen zorgen voor een ruim assortiment met innovatieve merken. Zo zijn er oa hondentuigen van Tre Ponti en Curli. Hondenmanden en hondenkussens van 51 Degrees North en Scruffs. Hondentassen van Maelson en Doxtasy, en een ruime keuze  hondenspeelgoed van oa Westpaw zogoflex en Nina Ottosson. Voor het uitlaten van uw hond zijn er veel hondenriemen, hondentuigen en hondenhalsbanden. Met bekende merken als Doxtasy en Flexi. PeJediertotaal is specialist in hondentuigen. Er is een ruime keuze voor iedere hond. Nieuw zijn oa. Kong H2O en Kurgo. Deze hondenartikelen zijn ideaal voor onderweg. Voor iedere hond is er wel een passend item te vinden.

Voor katten zijn er ook innovatieve artikelen. Katten zijn wel sneller tevreden. Maar er is genoeg keuze. Wat denkt u van een mooi kattenmeubel of een heerlijke kattenmand. Of een knus kattenhuisje. Ook hier geldt weer dat er een aanbod van topmerken is. En daar komen steeds meer merken bij.

Ook voor diervoer bent u bij PeJediertotaal aan het juiste adres. Het topmerk is Carnis. Carnis heeft hondenvoer en kattenvoer op een natuurlijke basis. Wij hebben dan ook een hele bewuste keuze gemaakt om dit merk aan te bieden. Carnis is in korte tijd uitgegroeid tot een leverancier van diverse vormen van diervoeder. Hondenbrok, vleesworsten, vers vlees en kattenbrokken. Maar ook natuurlijk gedroogde hondensnacks en kattensnacks. Dit alles zonder toevoeging en zonder chemische bewerking, maar 100% natuurlijk.

Een goede keuze maken is niet altijd makkelijk. PeJediertotaal helpt u daarbij. In de speciale blog leest u over algemene zaken. Tevens zijn er diverse artikelen vergeleken en beoordeeld. Handig als u op zoek bent naar het beste artikel voor uw huisdier.

Als online webshop in dierbenodigdheden vinden wij het belangrijk dat u als consument weet dat u uw aankoop veilig kunt doen. Wij zijn daarom ook aangesloten wij webshopkeurmerk. Ook hebben wij een veilige verbinding. Naast de mogelijkheid om met Ideal te betalen kunt u ook kiezen voor Afterpay. Veilig op rekening betalen.

Elke maand komen er nieuwe artikelen in onze shop. Nieuw is bijvoorbeeld Nina Ottosson en Kurgo. Maar ook District 70 met mooie kattenmeubels en kattenhuisjes.

Ontdek de ruime keuze uit unieke hondenbenodigdheden en kattenbenodigdheden in onze webshop PeJediertotaal.

https://www.pejediertotaal.nl