Bloghopper
Image default
Zakelijke dienstverlening

TCA Telecom & IT uit Assen verzorgt komende 5 jaar IT van WILDLANDS Emmen.

————– PERSBERICHT —————————————————————————

TCA Telecom & IT uit Assen verzorgt komende 5 jaar IT van WILDLANDS Emmen.

ASSEN [01-06-2018]– TCA Telecom & IT en WILDLANDS Adventure Zoo Emmen slaan voor de komende vijf jaar de handen ineen. Themapark WILDLANDS heeft TCA Telecom & IT, die onder TCA Group valt, opnieuw in dienst genomen als IT-leverancier. WILDLANDS is tevreden over een IT-verlengingsaanbieding die werd uitgegeven door TCA naar aanleiding van een aflopend contract met het park. TCA levert al sinds de opening in 2016 IT-diensten aan WILDLANDS

Nu het einde van het eerste IT-contract nadert, heeft WILDLANDS besloten niet over te stappen naar een andere aanbieder. TCA mag de telecom en IT van het park in ieder geval de komende 5 jaar nog gaan verzorgen. Met name door de nadruk die TCA legt op de veiligheid van gegevens, de continuïteit van het netwerk en de flexibiliteit van de diensten is TCA aangenomen als IT-leverancier. Albert Spanjer, directeur van TCA Group: “IT is een belangrijk een strategisch bedrijfsmiddel voor WILDLANDS. WILDLANDS opereert op 22 hectare grond dat bestaat uit verschillende attracties en natuurgebieden, maar ook wilde dieren. Een IT aansturing die op hoog niveau functioneert is van groot belang voor het park om zo veiligheid en comfort te garanderen. Maar bovenal is IT tegenwoordig ook onmisbaar om een onvergetelijke ervaring te bieden aan bezoekers.”

Beide organisaties uit Drenthe kijken uit naar de samenwerking, die voornamelijk in het belang zal staan van de bezoekersbeleving, het werkgemak van de werknemers van WILDLANDS en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Over TCA Telecom & IT en Wildlands Adventure Zoo Emmen

TCA Telecom & IT ontwikkelt en levert exclusieve ICT-diensten aan ondernemingen. (www.tca.nl)

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen biedt bezoekers een wereldexpeditie in één dag. (www.wildlands.nl)

http://www.tca.nl/samenwerkingtcawildlands/