Bloghopper
Image default
Beauty en verzorging

PMU opleiding volgen bij SkinQuip

PMU opleiding volgen bij SkinQuip

Bent u op zoek naar een vakopleiding én hoogwaardige producten op het gebied van permanente make-up en huidverbetering, dan is SkinQuip uw professionele partner. Bij SkinQuip kunt u terecht voor het volgen van een vakopleiding of het kopen van hoogwaardige en veilige pigmenten en producten. Er zijn verschillende opleidingen te volgen van een allround basis opleiding tot verschillende masterclasses om te blijven specialiseren en kennis te vergaren. De opleiding bij SkinQuip is ontworpen om cursisten alle aspecten van PMU te leren, inclusief de technieken, materialen en hygiëne.

SkinQuip streeft ernaar om cursisten te voorzien van de hoogste kwaliteit van onderwijs en training in de PMU-industrie. De opleiding is geschikt voor zowel beginners als ervaren professionals die hun vaardigheden willen verbeteren en hun kennis willen uitbreiden. Bij SkinQuip leren cursisten de nieuwste technieken en trends in de PMU-wereld, waardoor ze een voorsprong krijgen op hun concurrentie.

De opleiding bestaat uit zowel theoretische als praktische lessen. Tijdens de theoretische lessen wordt geleerd over de verschillende soorten pigmenten, de toepassing van de pigmenten en de veiligheidsmaatregelen die in acht moeten worden genomen. De praktische lessen bieden cursisten de mogelijkheid om hun vaardigheden te ontwikkelen door te oefenen op modellen onder begeleiding van een professionele trainer.

Naast de technische aspecten van PMU, biedt de opleiding bij SkinQuip ook les in ondernemerschap en marketing. Cursisten leren hoe ze hun eigen PMU-bedrijf kunnen opzetten en promoten, waardoor ze de tools krijgen om hun carrière in de cosmetische wereld te lanceren.

Werk met hoogwaardige en veilige pigmenten

De pigmenten die bij SkinQuip gebruikt worden zijn van het Zwitserse bedrijf Swiss Color. Deze pigmenten worden wereldwijd in 65 landen succesvol verkocht. De pigmenten zijn vrij van Ijzeroxide en PAA’s & PAKS. Zwitserse kwaliteit staat, zoals algemeen bekend, voor degelijkheid én hoge standaarden. Onze pigmenten zijn dan ook ijzeroxide vrij en zijn vrij van PAA’s en PAKS. Inmiddels werken in Nederland ook de beste specialisten met dit merk.

https://www.skinquip.nl/