Bloghopper
Image default
Mode en Kleding

Online schoenen kopen: gebruik deze handige tips!

Vandaag de dag is het online bestellen van producten de normaalste zaak van de wereld. Echter, niet alles is even handig om online te bestellen. Wat denk je van een paar schoenen aanschaffen? In deze blog geven we handige tips voor het kopen van de juiste schoenen.

Wel of niet online

Veel producten kun je online kopen zonder dat je hoeft na te denken over de maat, de juiste kleur, of het wel goed zit. Een boek bijvoorbeeld of een keukenmachine; daarvan weet je vaak wel welk boek of apparaat je wilt hebben en deze bestel je dan vervolgens online. Hetzelfde geldt voor producten van de drogist bijvoorbeeld of zo’n beetje alles wat je via bol.com kunt bestellen. Sommige dingen zijn echter prettiger om in een winkel te kopen. Zoals kleding en vooral schoenen. Dan kun je op je gemak kijken of dit de juiste kleur is, of het wel is wat je ervan verwacht, of iets lekker zit of loopt en of het mooi staat. Zeker schoenen zijn prettiger om eerst te passen om te voelen of deze goed zitten. 

Wie de schoen past…

Ben je toe aan een paar (of meer) nieuwe schoenen, dan ga je wellicht toch liever naar een echte schoenenwinkel. Om te beginnen heb je vast niet standaard van elke schoenenpaar dat je bezit dezelfde schoenmaat. Een sneaker van merk A heeft wellicht andere maten dan een sneaker van merk B en datzelfde geldt voor boots of pumps. Rieker schoenen kunnen echter altijd en deze kun je eenvoudig bestellen. Dit merk bestaat uit vele mooi soorten schoenen en laarzen die je kunt combineren met vrijwel elke outfit. Nu ons land (voorlopig) weer in een lockdown zit en dus ook de winkels gesloten zijn, word je toch min of meer gedwongen met online schoenen kopen. Help! Hieronder enkele tips die je daarbij kunnen helpen.

Schoenen online bestellen

Gebruik filters om de zoekopdracht te specificeren. Anders kun je wel dagenlang bezig zijn met het vinden van de juiste schoenen. Kijk ook of het retourneren gratis is. Dat maakt dat je misschien beter bij een andere aanbieder je schoenen kunt kopen. Wel zo fijn als je ze kunt passen en kosteloos retour kunt sturen (dan kun je ook gerust van een paar schoenen meerdere maten bestellen).
Een laatste tip hierbij; verwijder het kaartje pas als je zeker weet dat je een goede aankoop hebt gedaan.. Succes!

 

https://www.durlinger.com/damesschoenen/laarzen/filter/rieker.html