Bloghopper
Image default
Mode en Kleding

Je garderobe vernieuwen

Je hebt van die momenten in je leven waar je echt toe bent aan iets nieuws. Dit gebeurt ook weleens met je garderobe. Misschien ben je wel veel gegroeid in de afgelopen tijd. Niet per se lichamelijk maar ook in je persoonlijkheid. Je kleding past dan niet meer bij wie je bent. Tijd om je garderobe te vernieuwen. Dus ga opzoek naar een nieuwe jeans heren. En ook voor jullie is er ergens een mooie jeans dames.

 

 Je oude garderobe uitsorteren

Als je je garderobe wilt vernieuwen dan zal je allereerst je oude garderobe moeten uitsorteren. Je kunt natuurlijk ook alles weggooien maar dat is vaak niet nodig. Er zijn veel basic stukken die je prima aan je nieuwe garderobe kunt toevoegen. Denk aan simpele shirts in zwart en wit. Maar ook een jeans voor dames of een jeans voor heren kan in veel garderobes gewoon blijven hangen. Begin met het uitsorteren van kleding die je niet meer mooi vindt. Het heeft geen nut om deze kleding te bewaren. Als iets nog redelijk goed uit ziet kun je proberen om het te verkopen. Zo verdien je ook nog wat bij voor je nieuwe garderobe. Als je overblijft met kleding die je wel nog mooi vindt, ga deze dan passen. Alles wat te klein is geworden of juist te groot is geworden kun je weg doen. Dus ook die ene jeans dames, die een beetje te strak zit. Of die jeans heren die zonder riem afzakt.

 

Nieuwe garderobe shoppen

Als je je oude garderobe hebt uit gesorteerd dan blijven een paar basic items over. Deze kun je gebruiken als basis voor je nieuwe garderobe. Ga je samen met je man of vrouw winkelen? Ga dan opzoek naar een winkel waar je zowel jeans voor dames als jeans voor heren krijgt. Dit bespaart een boel tijd. Bij het uitzoeken van nieuwe kledingstukken is het handig om in setjes te werken. Koop kleding die bij elkaar past zodat er niks in je kast hangt dat je nergens mee kunt combineren. Vul ook de basics aan met stukken die je nog mist. Zo shop je snel een hele nieuwe garderobe bij elkaar.

https://tenuedenimes.com/collections/womens-jeans