Bloghopper
Image default
Mode en Kleding

De do’s en don’ts van het aankleden van een jongen

Als je jongens hebt, kan het moeilijk zijn om jongenskleding te vinden die stijlvol en geschikt is voor de leeftijd en er niet te babyachtig uitziet. Hoewel het aankleden van een jongen niet per se moeilijk is, zal het proces gemakkelijker worden als u weet wat u wel en niet moet doen. Met deze do’s en don’ts voor het aankleden van je jongen, kun je coole kleding vinden waar hij dol op zal zijn en die hij thuis of in het openbaar kan dragen.

Outfit 1: Poloshirts

Houd het simpel en kies voor klassieke kleuren. Blijf bij overhemden met kragen, zodat je je jongen met een stropdas kunt aankleden als hij ouder is. Als hij drie jaar oud is, kan hij 1-2 maten groter dan zijn leeftijd dragen (als hij bijvoorbeeld 3 jaar oud is, kun je een 18 maanden- of 2T-shirt voor hem kopen).

Meerdere outfits

Misschien wil je zelfs twee of drie van elke outfit krijgen voor het geval er iets bevlekt raakt! Zo ziet uw kind er altijd op zijn best uit.

Outfit 2: Converse-sneakers

Dit zijn een ander nietje voor zowel jongens als meisjes. Ze zijn niet duur, zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen bij elke outfit worden gedragen.

Chuck Taylors

Chuck Taylors heeft ook sportschoenen voor beide geslachten waardoor je kind er niet uitziet alsof ze op weg zijn naar gym of matchy-matchy outfits, zodat ze ze naar school kunnen dragen.

Outfit 3: Joggingbroek kind

Laat je kleine jongen zien dat hij een joggingbroek kind kan dragen als het buiten koud is. Kies uit een groene, grijze of blauwe joggingbroek kind met grappige personages zoals voertuigen. Dinosaurussen of dieren om hem warm te houden.

Bont

Trek zijn voeten aan met laarzen met een voering van bont, zodat ze de hele dag lekker warm blijven.

Outfit 4: Grijze broek

Een goede grijze broek kan worden gemixt en gematcht met veel verschillende overhemden en jacks voor verschillende gelegenheden. Door ze te matchen met donkerbruine schoenen, kun je ze beter aankleden. Terwijl je je outfit een heel andere wending zal geven als je ze combineert met witte sneakers of loafers.

Outfit 5: Vrijetijdsjacks

Probeer geen jongenskleding te kopen die niet bij elke outfit een broek of korte broek bevat.

Bepaalde seizoenen

Er zijn bepaalde seizoenen waarin het goed is voor jongens om shirts met korte mouwen of helemaal geen hemd te dragen, maar je moet deze outfits vermijden buiten de warme weermaanden. Vooral als je zoon geen volwassene is. Bron: https://www.stylonic.nl