Bloghopper
Image default
Sport

Lekker aan de fitness via het werk

Liefhebbers van Fitness hebben net als alle andere disciplines erg te verduren gehad door de Corona maatregelen die noodgedwongen genomen moesten worden, om verdere spreiding van het virus in te dammen. Gelukkig zijn de maatregelen nu versoepelt, en is het weer mogelijk gebruik te maken van een Fitnesscentrum.

Er zijn protocollen opgesteld waaraan iedere bezoeker zich dient te houden, maar die vallen reuze mee, en zijn goed te combineren met het gebruiken van apparatuur binnen ons centrum.

Voor Bedrijven hebben we interessante pakketten, die voor het personeel van uw organisatie zeer aantrekkelijk zijn gemaakt, waardoor een ieder die werkzaam is binnen uw zaak, gebruik kan maken van alle faciliteiten, die ons fitnesscentrum u biedt.

De saamhorigheid binnen uw bedrijf zal i.h.b. gestimuleerd worden, als men na lange tijd weer aan sport kan doen. Fitness is niet meer weg te denken. Als we het hebben over een gezonde werkomgeving, dan houdt dat in dat er tijd wordt uitgetrokken voor sport. De afgelopen maanden zijn bijzonder stressvol geweest, waardoor de werkprestaties van elk personeelslid beneden peil is geweest.

Dit is niet te verwonderen, maar hoeft niet langer te duren. Het is van belang dat alle stress wordt weggewerkt, door er keihard voor te gaan in ons fitnessCentrum. We zijn helemaal gereed om uw personeel goed op te vangen in een veilige omgeving.

Het is nu tijd om te helen, tijd om de stress weg te springen, drukken, strekken. Het lichaam dat beweegt zal de geest tot rust brengen. Het is tijd om de gezondheid van de werknemers een boost te geven. Neemt u contact met ons op zodat wij een offerte op uw maat voor uw bedrijf kunnen samenstellen. Wij willen dat ieder bedrijf gezonde en fitte werkers heeft. Belt u ons voor een afspraak.

https://www.bedrijfsfitnessabonnement.nl/werknemer