Bloghopper
Image default
Financieel

Kies voor een prepaid mastercard

Kies voor een prepaid mastercard.

In Nederland zijn verschillende aanbieders van creditcards. Bij deze aanbieders kun je ook kiezen voor een prepaid mastercard. Een prepaid mastercard is een creditcard die je vooraf opwaardeert. Na het opwaarderen van de prepaid mastercard kun je de kaart gebruiken zoals een creditcard. Betalen met een creditcard biedt veel voordelen. Zo wordt een mastercard overal ter wereld geaccepteerd. Je kunt er online en offline betalingen mee doen en geld mee opnemen bij pinautomaten met het Mastercard logo. 

Wat is het voordeel van een prepaid creditcard.

Het grote voordeel van een prepaid credit card is dat je vooraf een bedrag op de kaart zet. Je beslist zelf hoeveel geld je daarvoor vrij maakt. Op deze manier voorkom je dat je schulden maakt. Je kunt niet meer uitgeven dan het bedrag waarmee je de kaart hebt opgewaardeerd. Je krijgt achteraf geen rekening meer thuis, zoals bij een klassieke creditcard. Een ander voordeel is dat er voor het aanvragen van een prepaid creditcard geen toetsing en registratie nodig is van het Bureau Krediet Registratie. Dit kan omdat zowel de kaarthouder als de verkopers van producten en diensten geen financieel risico lopen. 

Waarom een prepaid creditcard gebruiken.

Met een prepaid credit card heb je altijd een betaalmiddel bij je die je in het binnen- en buitenland kunt gebruiken. Je kunt de kaart ook als reserve betaalkaart inzetten. Boodschappen betalen, online shoppen, een hotel reserveren of een auto huren, het kan allemaal met de prepaid creditcard. Ga je naar een land met een andere valuta, zoals Engeland of America, dan kun je daar eveneens met je prepaid creditcard met mastercard logo betalen en geld opnemen. Op deze manier kun je makkelijk en veilig geld meenemen naar het buitenland

http://www.prepaid-mastercard.nl/