Bloghopper
Image default
Kinderen

Houten speelgoed voor baby’s

Houten speelgoed is fantastisch. Zelfs voor de allerkleinsten (vanaf twaalf maanden) is er al leuk houten speelgoed op de markt. In deze blogpost bespreken we het leukste educatief speelgoed dat ook al geschikt is voor baby’s. 

Leren grijpen

Net na de geboorte leert een baby in de eerste plaats zichzelf kennen. Zo ontdekt de baby al snel zijn handje en leert hij tussen 3,5 en 6 maand een voorwerp grijpen en vasthouden. Die ontwikkeling kan je stimuleren door de kiezen voor leuke grijpvoorwerpjes. Op de leuke webshop van ’t Stokstaartje voor België en Nederland zijn dat de grijpdiertjes van Jumini, verkrijgbaar in een de vorm van een schildpad, Vos, of Kip. Bekijk ze hier.

Leren kruipen

Eens je baby zijn hoofdje en borst kan optillen als hij op de buik ligt, is hij stilaan klaar om te beginnen kruipen. Vanaf 9 tot 12 maanden wordt het kruipen sneller en efficiënter en kunnen ze al iets met zich meetrekken. Vanaf dat moment zal je kleinste bijzonder veel plezier beleven aan onze trekdiertjes. Onze toppers kan zonder twijfel vinden in Pull Along-serie. Daar kom je onder meer een rups, koe, krokodil en zebra tegen. Op naar het avontuur!

Eerste stapjes

Na verloop van tijd zal de baby, die dan al lang geen baby meer is :-), zich steeds vaker aan voorwerpen optrekken. De stap naar de eerste stapjes is dan snel genomen. Een leuke houten loopwagen is dan hét speelgoed bij uitstek. Onze klanten verkozen de Houten Loopwagen Rups tot een van de favorieten. Zo krijg je meteen én een leuke degelijke houten loopwagen, én gekleurde bouwblokken.

 

https://www.houtenspeelgoedonline.be/search/?search=12+maanden