Bloghopper
Image default
Auto’s en Motoren

Handige apps voor motorrijders!

We gebruiken ze allemaal, dus waarom niet een die het beste werkt voor motorrijders? Hier leest u een artikel over handige apps tijdens het motorrijden.

De meesten van ons lijken overdag niet langer dan 15 minuten hun telefoon neer te zetten, maar we zijn hier niet om u een lezing te geven over ongezonde sociale gewoonten. Het feit is dat er manieren zijn om je rit te verbeteren, en de volgende apps kunnen heel goed de manier veranderen waarop je je voorbereidt op een langere reis buiten de stad – of zelfs in de stad.

Voordat we de weg opgaan, weten we allemaal dat het het beste is om op de hoogte te blijven van de komende weers- en wegomstandigheden, onderweg tips te krijgen voor interessante plaatsen en vast te leggen welke routes je wilt nemen om die plaatsen te bereiken. Hoewel er veel andere apps zijn die ook jouw persoonlijke rijstijl kunnen dienen, zijn we zeker dat degene die we hier hebben geselecteerd je op de lange termijn goed van dienst zal zijn, ongeacht hoe je rijdt. Dit zijn niet de gemiddelde tijdverspillende verspilling van telefoonopslag – ze zijn bedoeld om je leven op de weg gemakkelijker en aangenamer te maken.

 

 

Voor veel rijders is Rever de enige app die ze nodig hebben tijdens het rijden op hun motorfietsen. Het zorgt niet alleen voor aangepaste routeplanning en betrouwbare navigatie, het stelt rijders ook in staat om de rijtijd en kilometerstand bij te houden en tegelijkertijd naar nieuwere, spannendere wegen te zoeken om het maximale uit elke rit te halen. Bezoek de website van mymotorblog.nl

Zo nuttig als al die functies zijn, Rever dient ook als een geweldige plek om te socialiseren met andere motorrijders. Maak contact met vrienden, creëer uitdagingen en word een deel van de grotere paardrijgemeenschap in het hele land. Je zult nooit het gevoel hebben dat je alleen bent met Rever – het is het dichtst in de buurt van een rijpartner als je een solo-run hebt.