Bloghopper
Image default
Auto’s en Motoren

Een Volkswagen Transporter die past bij jou

De tijd dat je een Volkswagen Transporter alleen kocht als een bedrijfswagen waarbij je verder geen eisen stelde aan de bus zelf is voorbij. Tegenwoordig staat de term ‘customized’ hoog aangeschreven wanneer je voor een bedrijfsauto gaat kijken. De reden daarvan ligt voor de hand. De bedrijfsauto mag geen eenheidsworst meer zijn. We willen rondrijden in een bedrijfswagen die bij onze eigen persoonlijkheid past. Bij Volkswagen heeft men dat begrepen. Het ene model Transporter is vervangen door vier verschillende modellen. Die verschillen onderling van elkaar op meerdere punten.

Van trendline tot T-Edition

De meest standaard Volkswagen Transporter is nog altijd de Trendline. Dit is de bedrijfswagen zoals je deze kent. Hij is oerdegelijk en gemaakt om lang mee te gaan zonder dat jij er al teveel onkosten aan hebt. Deze bedrijfswagen is dan ook gewild bij klanten de niet teveel overbodige luxe willen hebben in hun volkswagen bedrijfswagen. Tussen deze en de T-Edition tref je nog de Comfortline en de Highline. Het gaat in die gevallen vooral om meerdere luxe opties die in de bedrijfswagen gebouwd zitten. Bij de highline wordt gewerkt met 16 inch velgen en banden. Dit zorgt ervoor dat de transporter een hogere uitvoering heeft die voor veel bestuurders net een wat beter zicht op de weg en een meer hoge instap biedt. De T-Edition is de uitvoering die het meeste comfort biedt. Je krijgt er een auto voor die volledig compleet is uitgerust. Bovendien heeft ook deze 16 inch velgen.

Luxe naar wens, bedrijfsauto leasen 

De vier modellen transporters hebben ieder hun eigen mate van luxe. Daar waar de trendline voorbereidingen heeft voor een boordcomputer en een standaard stuurwiel heeft de T-Edition een leren stuurwiel. Verder is deze uitgerust met een boordcomputer zodat je van alle luxe bent voorzien.

https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/