Bloghopper
Image default
Auto’s en Motoren

Rijschool Utrecht genaamd Rijschool-Troy

Het is al mogelijk om op je zestiende half in het bezit te zijn van een geldig autorijbewijs. Omdat je al mag lessen vanaf zestiende half en kun je al op die leeftijd al afrijden. Ofwel tot de 18 jarige leeftijd van een aantal jaar geleden.

Er is wel een nadeel, het besturen van de auto dient wel te gebeuren onder begeleiding van iemand die al zijn rijbewijs 5 jaar in bezit heeft.

Utrecht is een van de steden waarbij je bij verschillende autorijschool Utrecht je rijbewijs kunt halen. Tijdens de rijles in Utrecht en omgeving zal er veel aandacht besteed worden aan de hand van de vaardigheden van de jonge leerlingen. Het autorijles traject zal daarom heel duidelijk en geleidelijk verlopen. Er zijn verschillende rijscholen in Utrecht, maar niet allemaal hebben zij rijlessen gericht op studenten. Bij Troy Rijschool Utrecht is het mogelijk om zelfs avonds laat te rijlessen. Of de studenten korting die je kan krijgen wat bij andere niet mogelijk is.

Bij het kiezen van een rijschool is het van belang dat kijkt naar de kwaliteit keurmerk en ervaringen, slagingspercentage binnen de rijschool. De Kwaliteit bij Troy rijschool is te zien aan de logo, want dat is de paarden kracht van Troy. Aan de slagingspercentage kan je ook zien dat zei het erg goed doen en vaak eerste examen in een keer laten slagen.

Het eerste wat je doet als je bij rijscholen Utrecht gaat beginnen is naar de website van het CBR om daar op te zoeken wat het slagingspercentage is van de desbetreffende rijschool. Je wilt natuurlijk niet bij een rijschool afrijden waar 9 op de 10 mensen niet direct slagen voor hun examen! Dit duid natuurlijk op een slechte kwaliteit rijschool. Het gemiddelde percentage voor eerste kans slagers is rond de 60-70%, soms liggen ze hoger maar houd er rekening mee een rijschool kan soms maar een paar examens hebben afgelegd en alsnog een percentage van 100% hebben. Dit betekend nog niet of de rijschool Utrechtvan hoge kwaliteit is!

http://www.rijschool-troy.nl