Bloghopper
Image default
Dienstverlening

Autobedrijf Schijndel

Ik ben op zoek naar een autobedrijf schijndel omdat mijn zoon vorige week zijn rijbewijs heeft gehaald en over 2 weken jarig is en 18 wordt. Ik wil graag een klein autootje voor hem kopen en dit vond mijn vrouw ook wel een leuk idee. Het moet niet te gek hoor maar gewoon een kleine auto waar die zijn eerste kilometers in kan maken. Ik wil het graag wel dicht in de buurt houden zodat als er iets mis mee is we makkelijk terug kunnen gaan. Het moet wel een goede autogarage zijn en weten waar ze mee bezig zijn.

 

Heva Autobedrijf

Ik kwam na wat gezocht te hebben op het internet uit bij Heva autobedrijf. Dit leek me de juiste want het was dicht in de buurt. Ook waren ze betrouwbaar en hadden ze scherpe prijzen dit werd ook bevestigd door alle recensies. Ik was er wel uit en besloot hier een mooi autootje voor mijn zoon te gaan kopen. Ik weet zeker dat hij het echt niet gaat verwachten en dat dit een hele grote verrassing gaat worden. Ik maakte een afspraak bij Heva en werd erg goed geholpen. Ze lieten me alle beschikbare auto’s zien en er stonden er wel een paar mooie bij. Mijn keus viel uiteindelijk op een leuke kia rio. Ik ben erg fijn geholpen en ben erg tevreden over de service bij Heva.

 

De verjaardag

De dag was daar dat mijn kleine zoontje toch echt 18 ging worden. Ik had de auto toen hij op bed lag van de parkeerplaats om de hoek bij ons op de oprit gezet met een mooie strik eromheen. Het was ochtend en hij verwachtte zijn cadeau nu toch echt te krijgen. Ik zei tegen hem als je je cadeau wilt moet je eerst even de krant uit de brievenbus buiten pakken. Hij deed de deur open en zag de auto met de strik. Hij wist niet wat hij moest zeggen en was heel erg blij. Hij vond de auto gelukkig super mooi.