Bloghopper
Image default
Zorg

Zorgverzekeraar regio Salland

Bent u op zoek naar een zorgverzekeraar die bij u past? Dan is het belangrijk om te weten wat u belangrijk vindt. Wilt u een landelijke verzekeraar, of liever een regionale? Wilt u kunnen rekenen op een scherpe premie, of wilt u vooral een ruime keuze hebben in aanvullende verzekeringen? Zorgverzekeraar Salland biedt ruime keuze, een scherpe premie en goede service. U kunt bij ons een verzekering afsluiten als u in Gelderland of Overijssel woont. Wij zijn betrokken bij onze klanten en de zorg in de regio. Met een zorgverzekering van Salland kunt u altijd rekenen op een persoonlijke benadering en passend advies.

Aanvullende zorgverzekering kiezen

Bij Salland willen we graag dat iedereen een zorgverzekering af kan sluiten die zo goed mogelijk aansluit. Daarom hebben we vier aanvullende verzekeringen samengesteld. Deze kunt u afsluiten naast de basisverzekering als u gebruik maakt van zorg die hiermee niet gedekt wordt. Of u nu gebruik wilt kunnen maken van extra fysiotherapie, medische hulpmiddelen of alternatieve geneeswijzen, Salland heeft de juiste aanvullende zorgverzekering voor elke zorgbehoefte.

Losse tandarts verzekering afsluiten

Ook voor een tandartsverzekering zit u goed bij Salland. We bieden er drie met een dekking van 250, 500 of 1000 euro per kalenderjaar. Een tandarts verzekering sluit u af naast uw Salland basisverzekering. Dit is voornamelijk verstandig als u een dure behandeling in het vooruitzicht heeft, of vaak bij de tandarts komt. Tandartskosten worden meestal niet vergoed vanuit de basisverzekering en kunnen flink oplopen. Als u enkel voor de halfjaarlijkse controle naar de tandarts gaat en bijna nooit een gaatje heeft, dan is een aparte tandartsverzekering meestal niet nodig. Wilt u weten of het voor u nuttig is om een tandartsverzekering af te sluiten? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we u kunnen adviseren. Ook als u vragen heeft kunt u natuurlijk terecht bij onze klantenservice.

https://www.salland.nl/