Bloghopper
Image default
Bedrijven

Zomeraccessoires voor 2018

Het voorjaar is begonnen, dus het is tijd om je voor te bereiden op het lekkere weer. Je outfits van vorige zomer zullen nog prima zijn, maar met onderstaande accessoires geef je je outfits net dat beetje extra.

 

Armband

Of je nu een liefhebber bent van herenjuwelen of niet, een ingetogen armband kan elke outfit een persoonlijk tintje geven. Kaak dit seizoen naar leer- of canvasopties die niet alleen comfortabel zijn om in de hitte te dragen, maar die er ook goed uitzien als je op het strand of op een bruiloft bent.

 

Reisportemonnee

Als je deze zomer tot de jetset wil behoren, zal een eenvoudige reisportemonnee je redder zijn. Met al je essentiële zaken – vliegtickets, bankbiljetten en wisselgeld – slim en veilig opgeslagen, is het een praktische toevoeging aan je verzameling die ervoor zorgt dat je je georganiseerder dan ooit voelt.

 

Zonnebril

De zomer zou geen zomer zijn zonder een zonnebril in je arsenaal. Als je op zoek bent naar een eenvoudige manier om je stijl voor mooi weer een beetje leven in te blazen, probeer dan een zonnebril. De Ray-Ban clubmasters hebben gedurfde turquoise lenzen voor een leuke draai aan een tijdloos ontwerp waardoor je opvalt zonder heel hard te proberen.

 

Onzichtbare sokken

De onzichtbare sokken zijn onmisbaar als je de “sockless” look wil rocken, maar wel comfortabele voeten en stinkvrije schoenen wilt. Ze zijn verkrijgbaar voor elke prijs en elke ontwerper heeft wel een paar, maar wij raden aan om iets meer te investeren in een paar met rubberen hielstrips aan de binnenkant, die ervoor zorgen dat ze om je voeten blijven zitten en niet steeds afzakken.

 

Pet

Een eenvoudige en stijlvolle manier om koel te blijven in de hitte is een trucker cap (of andere petten). Ook kan een pet enorm handig zijn als je een bad hair day hebt of simpelweg geen zin hebt om je haar te doen.