Bloghopper
Image default
Bedrijven

Waarom breng jij graag een bezoek aan de woonwinkel?

Er zijn verschillende reden waarvoor mensen woonwinkels bezoeken:

  • Wellicht ga je binnenkort verhuizen en het huidige interieur past niet helemaal goed bij de nieuwe ruimte.
  • Je gaat binnenkort je eerste huis kopen of huren en hiervoor ben je druk op zoek naar een nieuwe inboedel.
  • Of je bent na jarenlang woonplezier toe aan een nieuwe inrichting. Wat je situatie ook is, het brengen van een bezoek aan de woonwinkel is in alle gevallen een erg verstandige keuze.

Doe de nodige inspiratie op in de woonwinkel

Heb je al een helder beeld voor ogen hoe je jouw droom interieur voor je ziet of ben je je aan het oriënteren op het gebied van de mogelijkheden? In beide gevallen ben je bij de woonwinkel Van de Pol Meubelen helemaal aan het juiste adres. Je krijgt al lopend door de winkel een beetje goede indruk van wat er allemaal mogelijk is en het personeel kan je goed adviseren over wat de beste indeling voor jouw woning of appartement is.

Kies uit verschillende soorten woonstijlen

Kies je graag voor een landelijk of industrieel interieur? Modern of klassiek? En gaat je voorkeur uit naar een ruimte met heel veel kleur of gaat je hart sneller kloppen van een neutrale stijl? In de woonwinkel is de keuze vrijwel eindeloos.

Combineer het meubilair met bijpassende stoffering

Waarschijnlijk weet je al dat je er met alleen het meubilair er nog niet helemaal bent. Heb je bijvoorbeeld ook al gedacht aan de stoffering en een bijpassend lichtplan? Hierdoor weer je zeker dat de akoestiek in jouw ruimte perfect is en dat je in de avond een gezellige sfeer weet te creëren. Om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt, voorziet het personeel je in de winkel graag van een advies op maat.