Bloghopper
Image default
Bedrijven

Zo krijg jij meer instagram volgers

Instagram is een social media platform dat de afgelopen jaren een enorme groei heeft meegemaakt. Het platform is vele malen populairder geworden dan facebook en daarom zit bijna ieder bedrijf nu op dit platform. Bedrijven informeren hier klanten over hun diensten, nieuwe producten of zijn op zoek naar nieuwe klanten via dit kanaal. Kortom, genoeg redenen waarom jij op instagram wilt zitten. Er is echter een probleem, hoe kom jij aan volgers?

Bereik je publiek

Er zijn meerdere manieren om het aantal instagram volgers te vergroten. Zo kun jij meer instagram volgers krijgen door periodiek berichten te plaatsen of door interessante content te creeëren. Dit zijn slechts enkele van de vele methoden die jij kan gebruiken om je aantal volgers te verhogen en dus meer op te vallen binnen instagram. 

Kies voor een strategie die bij jouw bedrijf past

Voordat jij aan de slag gaat met het verhogen van je aantal volgers moet je een strategie bedenken waarin je aangeeft hoe je dit wilt aanpakken. Denk hierbij aan een plan waarin je duidelijk een taak opstelt die behaald dient te worden met bepaalde middelen. Voorbeelden om hiermee meer volgers te krijgen is door gebruik te maken van hastags die veel mensen volgen of door andere bekendere instagrammers in te zetten om jouw berichten te promoten.

Influencer marketing

Het inzetten van anderen om jouw producten te verkopen of om je volgers te verhogen heet influcencer marketing. Instagram staat vol met influencers die allemaal op zoek zijn naar bedrijven waarmee zij kunnen samenwerken. In de meeste gevallen denken mensen hierbij aan grote influencers die enorm duur zijn en daardoor niet betaalbaar of aantrekkelijk genoeg zijn voor een klein bedrijf. Over het algemeen klopt dit , er zitten heel veel influencers op instagram die enorme bedragen vragen voor een beetje exposure. Aan de andere kant zijn er ook veel zogenaamde micro-influencers die een verschil kunnen maken voor jouw online profiel op instagram zonder dat je hiervoor veel financiele midellen hoeft te hebben.

http://gebruikersnamen.nl/product/instagram-volgers-kopen/