Bloghopper
Image default
Bedrijven

day soft lenses

Provis Daysoft UV contactlenzen

Day soft lenses zijn daglenzen van hoge kwaliteit. Het is wetenschappelijk bewezen dat daglenzen de meest veilige en gezonde soort lenzen zijn op de hedendaagse markt. Een nadeel bij week en maandlenzen is dat na het dragen de lenzen gedesinfecteerd moeten worden. 10% van de gebruikers zijn gevoelig voor desinfectie oplossingen. Bij daglenzen heeft u garantie dat u elke dag steriele lenzen kan dragen die u niet hoeft te desinfecteren

Daysoft UV lenzen voor veel draagcomfort

Provis produceert lenzen in een van ’s werelds meest geavanceerde laboratoria in het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor wordt een hoge kwaliteit van de lenzen gegarandeerd. De lenzen hebben een uniek Soft-Edge™ profiel voor veel comfort.

Ook besteden wij veel aandacht aan innovatieve verpakkingen. Elke lens is verpakt in een heldere steriele oplossing van saline, wat allergische reacties doet voorkomen. Daarnaast zijn de lenzen verpakt in een makkelijk te openen verpakking om schade aan de lenzen te voorkomen. Ervaar het plezier van verse, steriele Provis Daysoft UV daglenzen!

http://www.visiondirect.co.uk/provis/daysoft-uv