Bloghopper
Image default
Mode en Kleding

Zo handig is een goede BH

Zo handig is een goede BH

Het belang van een goede beha wordt vooral door jonge meiden vaak nog wel eens enorm onderschat. Ze kopen namelijk vaak liever een extra shirt, dan dat ze geld moeten uitgeven aan een goede bh, want laten we eerlijk zijn een bh zie je immers niet. Wat ze dan vaak niet doorhebben, is dat het niet zo belangrijk is hoe een bh eruit ziet, maar dat het erom gaat of een bh voldoende ondersteuning biedt. Dit geldt overigens niet alleen voor een normale bh, maar uiteraard ook voor een sport bh. Om je een idee te geven hoe handig en vooral prettig het is om een goede bh te dragen, hebben we hier een aantal zaken voor je op een rijtje gezet. 

Een goede bh draagt bij aan je outfit

Wanneer jij een goede bh draagt, zal je dit zeker terugzien in de rest van je outfit. Ondanks het feit een bh niet zichtbaar is, zorgt een goede bh er wel voor dat je rondingen op een natuurlijke manier overkomen, waardoor je kleding vaak een stuk mooier zit. Dit geldt overigens niet alleen voor een normale bh, maar ook voor bijvoorbeeld een anita sport bh. Je zult namelijk zien, dat wanneer je iets meer geld uitgeeft en dus gaat voor kwaliteit, je zult merken dat het een stuk fijner zit, maar ook je kleding er mooier door staat.

Goede ondersteuning

duurdere bh’s worden doorgaans gemaakt van wat duurdere materialen. Vooral wanneer je een grotere cupmaat hebt, is de juiste ondersteuning van essentieel belang. Je kunt je voorstellen, dat wanneer je lichaam cup b of cup k moet dragen dit een wereld van verschil is. Vooral bij de grotere maten is het dus verstandig een paar euro meer uit te geven, want je zult merken dat wanneer je dit niet doet, je hier op lange termijn zeker spijt van krijgt. Dit komt vaak doordat de voering net iets dunner is, maar ook de bh banden smaller zijn, waardoor de kans ontstaat dat ze gemakkelijker in je huid snijden. Kortom, je kunt dus beter een paar euro meer uitgeven, dan dat je erop bezuinigd.

Extra zelfvertrouwen

Draag je een goede bh, dan zal dit ook bijdragen aan je zelfvertrouwen. Je kunt je namelijk wel voorstellen, dat het een stuk prettiger is wanneer je een bh draagt die goed aansluit en ervoor zorgt dat je ronding goed zichtbaar zijn, dan dat je een bh draagt waarbij de vormen ver te zoeken zijn. Vooral voor jonge meiden en uiteraard ook vrouwen is het belangrijk goed te kijken naar de kwaliteit van de bh. Je kunt er namelijk beter één of twee hebben die kwalitatief top zijn, dan een aantal die veel minder zijn.