Bloghopper
Image default
Mode en Kleding

Bedrijfskleding verandering

Bedrijfskleding van Bedrijfskledingtotaal.nl

Ik heb vorige week bedrijfskleding gekocht bij www.Bedrijfskledingtotaal.nl. Ik werk al jaren in de bouw. De laatste jaren zijn de opdrachten afgenomen en zijn de voorzieningen voor de werknemers nog harder teruggelopen. We krijgen onze bedrijfskleding niet meer aangeleverd, maar we moeten het zelf bestellen. Ze hebben precies opgeschreven welk materiaal we moeten halen, maar we krijgen het niet vergoed bij de baas. Er is bezuinigd op de bedrijfskleding van het personeel. Het is niet anders en we hebben ons er bij neergelegd. Hiervoor moest wel een verandering aangebracht worden in het systeem van het bedrijf.

Bedrijfskleding verandering

Ze adviseerden/verplichtten ons om bedrijfskleding te kopen bij een zekere aanbieder – ik zal de naam niet noemen. Erg duur en kleding van een bedenkelijke kwaliteit. Ik heb destijds een lobby opgezet om de bedrijfskleding bij Bedrijfskledingtotaal.nl aan te schaffen. Mijn zwager – die ook in de bouw werkt – was al jaren lovend over de kwaliteit van dit bedrijf. Snelle levering, ruim assortiment, scherpgeprijsd en bedrijfskleding van uitstekende kwaliteit. Ik hoorde het elke verjaardag weer aan. Ik vond echter dat we zijn advies moesten opvolgen en heb hierop aangedrongen bij het bedrijf. Niet zonder resultaat. Het hele bedrijf loopt in kleding van Bedrijfskledingtotaal.nl. Werkjassen, overalls, werkbroeken, bodywarmers, regenkleding, veiligheidsschoenen etc. Het houdt niet op.

Ik kreeg promotie

Het hele bedrijf is lovend over de recente veranderingen. Alle werknemers lopen met hetzelfde logo op hun kleding en ze hebben nog geen nieuwe kleding hoeven te bestellen. In de bouw is dat zeldzaam. De bedrijfskleding hield het altijd maar een halfjaar vol, dan waren de broeken kapot en de shirts uitgerekt en vol met gaten. Ik kan zelfs zeggen dat ik mijn recente promotie grotendeels te danken heb aan mijn lobby voor Bedrijfskledingtotaal.nl. Hiervoor wil ik hen dan ook bedanken!

http://www.bedrijfskledingtotaal.nl/