Bloghopper
Image default
Verbouwen

Waaruit bestaat een gevulde gereedschapswagen?

In en rondom je net aangekochte huis klussen is vaak een erg tijdrovende bezigheid. Je komt immers altijd meer problemen tegen die je moet oplossen als dat je vooraf had kunnen bedenken. Gemiddeld spenderen mensen zes volle maanden aan de verbouwing van hun net aangekochte woning en wanneer je dat gaat doen, dan wil je niets liever dan goed gereedschap direct bij de hand hebben en daarvoor heb je een professionele gereedschapswagen nodig, maar wat zit er allemaal in zo’n gereedschapskar?

Inhoud gereedschapswagens

Gereedschapswagens bestaan er in alle soorten, maten, kleuren en prijzen. Soms zelfs hele grote prijsverschillen en dat is zeker niet voor niets. Zo zijn de topmerken Beta, Sonic en ook Gedore vaak een stuk duurder dan de rest, maar de wagens van deze merken zijn kwalitatief ook van topkwaliteit met ook nog eens een hele lange garantietermijn. Wel moet gezegd worden dat deze merken zich meer richten op de professional dan op de hobbyist of huisklusser. In ons voorbeeld zou een merk als Ragnor veel beter passen. Dit merk heeft gereedschapswagens in alle prijsklassen voor zowel hobbyisten als professionals. De gemiddelde gevulde gereedschapswagen van Ragnor is helemaal niet zo duur in aanschaf en bevat ook nog eens genoeg gereedschap om direct een goede start te maken bij het klussen aan je woning

Nu we Ragnor als voorbeeld hebben is het goed om te weten wat de inhoud van deze gereedschapskarren is en of het voldoende is om je huis mee te verbouwen. Het antwoord is: Ja. De gemiddelde gereedschapswagen van ongeveer 300-400 euro bevat meer dan voldoende gereedschap waaronder; schroevendraaiersets, doppensets, bitsets, laders, meetapparatuur zoals meetlinten, hamers, tangen en ook ratelsleutels. Hiermee kun je vrij veel kleine klussen in je woning doen. Uiteraard bevatten gereedschapswagens geen gereedschap om het grove werk mee uit te voeren zoals het storten van beton en dergelijke. Toch kun je met de aanschaf van een gereedschapwagen direct enkele klussen in je woning uitvoeren.