Bloghopper
Image default
Verbouwen

Florence plafondsystemen

Als het op wonen aankomt, stelt ieder tijdperk zijn eigen eisen. Ook gemeenschappelijke smaak verandert per generatie. Hielden we vroeger meer van rommelig en knus, tegenwoordig heeft strak en stijlvol de voorkeur. En draaiden we voorheen onze hand niet om voor een kleine verbouwing in huis, nu is tijd meer dan ooit een kostbaar goed. Ons huis is de plek waar we die tijd vooral besteden. Een centrale thuisbasis die het liefst praktisch, modern en onderhoudsarm moet zijn. Een plek ook die functionéél moet zijn. Waar we kunnen ontspannen en genieten van onze vrije tijd. Daarom is het van belang dat een huis gebouwd is met duurzame en onderhoudsarme materialen, terwijl hoge kwaliteitseisen gewaarborgd blijven. De plafondsystemen van Florence voldoen aan de hedendaagse eisen. Ze zijn uiterst duurzaam en onderhoudsarm en bieden tegelijk een zeer moderne en hoogwaardige uitstraling.

Strak & stijlvol
Florence is bij uitstek geschikt voor keuken- en badkamerplafonds. De stijlvolle panelen geven een hoogwaardige uitstraling aan iedere ruimte, zonder dat ze opvallen. 

Strak, sfeervol en modern: drie kernwaarden die centraal staan in de interieurtrend van nu. We willen stijl, gecombineerd met gemak. De plafondsystemen van Florence bieden hiervoor de oplossingen en geven ieder interieur de uitstraling die het verdient. Van badkamers tot bedrijfsruimtes, van keukens tot hallen of veranda’s. De subtiele V -groef en de sjieke breedte van de panelen (25 cm) staan garant voor een hoogwaardige en smetteloze afwerking. De panelen van Florence bieden bovendien een blijvend mooi resultaat. Onderhoud is niet nodig en schoonmaken eenvoudig. Des te meer tijd om te genieten! Florence biedt de keuze uit verschillende oppervlaktestructuren en diverse lichte kleurtinten. Zuiver wit of juist gebroken? Een houtnerf? De uitstraling van stucwerk? Florence heeft het allemaal en is bovendien volledig recyclebaar.

Voordelen

 1. Vochtbestendig
  Florence-plafondsystemen zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. Het hoogwaardige kunststof plafond en de vochtbestendige toplaag zijn ongevoelig voor vocht en schimmels en blijven daardoor kleurvast.
 2. Inbouwspotjes
  Achteraf inbouwspotjes monteren in een betonnen plafond: het is praktisch onmogelijk. Maar niet met de plafondsystemen van Florence. Het inbouwen van spotjes in de panelen is erg eenvoudig en prima zelf te doen. Zo is strakke en stijlvolle verlichting voor iedereen bereikbaar!
 3. Alles weggewerkt
  Een egaal en strak plafond past bij de eisen van deze tijd. De panelen van Florence zijn een perfecte oplossing voor het wegwerken van leidingen, bedradingen en luchtkanalen.
 4. Renovatie
  Een bestaande badkamer of keuken renoveren? Florence is uitermate geschikt voor het verbeteren van woningen. Of het nu een schuin of recht plafond is, met Florence is er altijd een goede oplossing. TIP: Het afwerken van een schuine-kap kan zonder afwerkprofiel.
 5. Muziek luisteren
  Tijdens het koken, bij een borrel met vrienden of relaxed alleen in bad: muziek hebben we het liefst dichtbij. Met Florence kan op iedere gewenste plek een audio- en speakersysteem gemonteerd worden, zonder dat draden zichtbaar zijn.
 6. 10 jaar garantie
  Florence is al sinds jaar en dag marktleider in onderhoudsarme plafondsystemen. Al onze panelen zijn kleurvast en worden geleverd met een garantie van 10 jaar. Schilderen of sauzen is verleden tijd.

Een strakke en vooral ook schone keuken of badkamer: het geeft een ontzettend prettig gevoel. In gewone, gestucte plafonds bijten zich geleidelijk schimmels vast waardoor verkleuring optreedt. Een probleem waar veel woningen mee te kampen hebben. De plafondsystemen van Florence zijn kleurvast en eenvoudig schoon te houden. Doordat het basismateriaal van Florence bestaat uit kunststof, zijn de panelen ongevoelig voor vocht en schimmels. Ze zijn bovendien erg licht in gewicht en dus gemakkelijk en snel te monteren. Leidingen of bedradingen zijn eenvoudig weg te werken, inbouwspotjes of muzieksystemen zijn zo geplaatst. Door de panelen van Florence diagonaal te monteren, gaan sommige ruimtes zelfs groter ogen!

 

https://www.heering.eu/plafonds/florence-binnenplafonds/